Haku
Select Page

Ajankohtaista

Heinäkuun aukioloajat

22.6.2021

Arvoisa asiakkaamme, Palvelemme teitä heinäkuun ajan arkisin klo 9-15. Yhteyttä voitte ottaa tuttuun tapaan puhelimitse puh. 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi Toivotamme teille aurinkoista ja lämmintä kesää!

Lue lisää

Hinnasto 2021

16.2.2021

Olemme päivittäneet hinnastomme vuodelle 2021. Uuteen hinnastoon on lisätty tuttujen tuotteiden lisäksi muun muassa CEJNin Hi-Vis huomioväriletkut. Hi-Vis huomioväriletkut ovat väriltään kirkkaita, joten ne on helpompi huomata ja vähentävät näin kompastumisen riskiä. Suorien huomioväriletkujen lisäksi on saatavilla myös spiraaliletkuja sekä letkukeloja. Lisäksi hinnastoon on lisätty Scrap´Airin paineilmakäyttöiset petkeleet ja Schmidtin käsikäyttöiset puristimet. Hinnanmuutokset Hinnat pysyvät […]

Lue lisää

Joulutervehdys

16.12.2020

Haluamme kiittää asiakkaitamme haasteellisesta vuodesta 2020! Hyvää joulua ja onnea sekä terveyttä vuodelle 2021! Joulun aikana olemme pyhien lisäksi suljettuna vain keskiviikkona 23.12. Lisäksi uudenvuoden aattona 31.12. suljemme tavallista aikaisemmin, klo 12.   Olemme tänä vuonna lahjoittaneet joululahjavarat Syöpäsäätiön joulukeräykseen. Syöpäsäätiö tukee lahjoitusvaroilla syöpätutkimusta ja syövän ehkäisyä sekä turvaa sairastuneille tukipalveluita. Valitsimme Syöpäsäätiön lahjoituskohteeksemme, koska […]

Lue lisää

Paineilmaliittimet eri käyttökohteissa

27.11.2020

Paineilmaliittimiä tarvitaan hyvin monenlaisissa käyttökohteissa eri teollisuudenaloilla. Vaikka yksityiskohtaiset tarpeet paineilmaliittimiltä vaihtelevat hiukan kohdekohtaisesti, joka kohteessa on hyvä panostaa korkean laadun tuomaan luotettavuuteen, suorituskykyyn ja turvallisuuteen.

Lue lisää

Oikeanlainen ruuvinväännin joka työhön

5.11.2020

Maailman johtavana ruuvausteknologiatoimittajana tunnetun Depragin valikoimassa on ruuvinvääntimiä enemmän kuin monen pakissa erilaisia ruuveja. Tässä blogijutussa annamme vinkkejä vääntimen valintaan ja esittelemme Depragin ruuvinväänninvalikoimaa.

Lue lisää

Paineilmapistoolit vertailussa

29.9.2020

Paineilmapistoolit eli puhalluspistoolit ovat näppäriä välineitä teollisuudessa ja pajoilla. CEJNin laadukkaat paineilmapistoolit on suunniteltu nimenomaan yritysten tarpeisiin, ja niissä yhdistyvät tehokkuus, monikäyttöisyys sekä turvallisuus.

Lue lisää

CEJNin Multi-X-liitinlevyt uudistuivat

12.8.2020

CEJNin näppäristä Multi-X-liitinlevyistä saatiin markkinoille uusi sukupolvi G2, joka on toiminnaltaan samanlainen kuin edeltäjänsä, mutta ominaisuuksia on paranneltu kaikilla osa-alueilla. Ulkomitoiltaan uudet liitinlevyt ovat hiukan pienempiä sekä painoltaan kevyempiä, ja niiden virtaussuorituskyky ja tärinänkesto ovat aiempaa parempia. Uudet liitinlevyt ovat täysin yhteensopivia aiempien versioiden kanssa. Uudet mallit korvaavat edeltäjänsä vuoden 2020 aikana. Vahvarakenteiset Multi-X-liitinlevyt ovat […]

Lue lisää

FinnMETKO 2020

3.8.2020

Pneumacon osallistuu syyskuussa FinnMETKO-messuille. FinnMETKO on Suomen suurin raskaskonealan ammattilaistapahtuma ja se järjestetään Jämsässä 3.-5.9.2020. Messuille kokoontuu kattava valikoima yrityksiä maarakennus- ja kuljetusalalta, sekä niihin tarvittavien komponenttien ja työkalujen toimittajia. Pneumaconin messuvalikoimaan kuuluu tänä vuonna ruotsalaisen CEJNin sekä italialaisen Stucchin hydrauliikkapikaliittimet ja kanadalaisen Rad Torque Systemsin momenttivääntimet. Tulkaa tervehtimään meitä osastolle 508!   Lue lisää […]

Lue lisää

8 neuvoa paineilmatyökalujen käyttöön

28.1.2020

Paineilmatyökalut ovat erittäin varmatoimisia ja kestäviä, ammattimaiseen käyttöön sopivia työkaluja. Niiden toimivuuden ja pitkän käyttöiän varmistamiseksi on kuitenkin muistettava huolehtia tietyistä asioista.

Lue lisää

Miten valitset oikeanlaisen porakoneen tai kierteityskoneen?

18.9.2019

Depragin paineilmalla toimivien porakoneiden ja kierteityskoneiden valikoimasta parhaiten omaan tarpeeseen sopiva kone löytyy miettimällä käyttötarkoitusta sekä työskentelyasentoa: mitä käyttökohde vaatii koneelta ja minkä mallisella koneella työ onnistuu tekijältään helpoimmin.

Lue lisää

CEJNin korkeapainehydrauliikkatuotteiden kovimmat ominaisuudet

30.7.2019

CEJN on korkeapainehydrauliikkatuotteiden edelläkävijä, joka panostaa erittäin paljon tuotteidensa laatuun ja turvallisuuteen. Pitkäjänteisen tuotekehityksen myötä pikaliittimiin ja letkuihin on saatu monia ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka nostavat korkeapainehydrauliikkajärjestelmien toimivuuden aivan uudelle tasolle.

Lue lisää

Messu-uutisia

3.4.2019

Pneumaconilla on kuluvana vuonna ohjelmassa neljät eri messut. Meidän osaltamme kevään ainoat messut, Maamess -messut, järjestetään Viron Tarttossa huhtikuun lopussa. Messusyksymme polkaisee käyntiin Hyvinkään lentokentällä syyskuun ensimmäisellä viikolla järjestettävä Maxpo-tapahtuma. Maxpon jälkeen, syyskuun lopussa, suuntaamme Tampereelle Alihankintamessuille. Messusyksymme päättää Helsingin messukeskuksessa marraskuussa järjestettävät Teknologia 19–messut.   Maamess [25.-27.4. Tartto, Viro] Maamess on Viron suurin maatalousalan […]

Lue lisää

Hiomakoneiden koko kattaus

29.3.2019

Depragin hiomakoneissa riittää takuuvarmasti valinnanvaraa kaikkiin tarpeisiin. Esittelemme tässä jutussa kaikki valikoimastamme löytyvät hiomakoneet käyttötarkoituksineen – tutustu ja kysy tarvittaessa meiltä lisää.

Lue lisää

Esittelyssä hiomakoneiden Top 3

22.2.2019

Laajasta hiomakoneiden valikoimastamme nousee esille tiettyjä malleja, jotka pitävät pintansa paitsi vaativassa käytössä kestävinä työkaluina, myös asiakkaidemme yleisimpinä valintoina. Tutustu hiomakoneidemme kovaan kolmen kärkeen!

Lue lisää

Ruuvausteknologia työn ergonomian parantajana

18.9.2018

Työn fyysisen kuormituksen vähentämisellä on positiivinen vaikutus niin työntekijöiden hyvinvointiin kuin tuotannon laatuun ja tehokkuuteenkin. Ruuvausteknologialla ja siihen liittyvillä varusteilla työergonomiaa saadaan kohennettua monelta osin.

Lue lisää