Haku
Select Page

Pneumaconin blogi

FinnMETKO 2022

15.8.2022

Olemme mukana FinnMetko 2022 -messuilla! Syyskuun alussa Pneumacon ja muut raskaskonealan ammattilaiset kokoontuvat Jämsään FinnMetko-messuille. Messut järjestetään 1.–3.9. Jämsässä. Osastollamme 508 esittelemme messuyleisölle mm. hydraulivasaroihin ja pulverointilaitteisiin sopivat pikaliittimet, CEJN:in ja Stucchin ryhmäpikaliittimiä sekä RAD:in momenttivääntimiä.   Tervetuloa osastollemme 508 puistometsään!

Lue lisää

Heinäkuun aukioloajat

13.6.2022

Pneumacon Oy keventää työpäiviä tuttuun tapaan heinäkuun ajaksi ja palvelemme maanantaista perjantaihin klo 9-15. Voitte ottaa meihin yhteyttä puhelimitse 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi Toivotamme teille mukavaa kesää!

Lue lisää

Pneumaconin messukevät

21.3.2022

Parin vuoden messutauon jälkeen näyttäisi vihdoin siltä, että pääsemme osallistumaan ihan oikeille messuille! Pneumaconin messukevät lähtee liikkeelle Viron Tartosta, jossa järjestetään 21.–23.4. Maamess-messut. Lue lisää Maamess-messuista   Teknologia 22, Helsingin messukeskus Toukokuun ensimmäisellä viikolla Pneumacon osallistuu jopa kaksille messuille! Teknologia 22-messut järjestetään 3.–5.5. Helsingin messukeskuksessa. Teknologiamessuilla meillä on esillä CEJNin ja Stucchin hydrauliikkatuotteita, CEJNin jäähdytyspikaliittimiä sekä […]

Lue lisää

Pneumaconin kasvun tueksi uutta myyntivoimaa

11.1.2022

Pneumaconilla on ilo toivottaa riveihinsä tervetulleiksi kaksi uutta raudanlujaa aluemyyntipäällikköä: Teemu Sipilä Pohjois-Suomessa ja Jarmo Halonen Länsi-Suomessa. Molempien aluemyyntipäälliköiden vastuualueisiin kuuluu jatkossa alueiden jälleenmyyntiverkoston kehittäminen sekä työkalujen myynnin kasvattaminen.

Lue lisää

Hinnanmuutokset 2022

3.1.2022

Osan Pneumaconin tuotteista hinnoittelu on muuttunut, ja uudet hinnat ovat voimassa 1.1.2022 alkaen toimitettaville tilauksille. Muiden tuotteiden hinnat pysyvät ennallaan.

Lue lisää

Pneumaconin joulutervehdys ja poikkeukset aukioloajoissa

20.12.2021

Hyvät asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme, kiitämme kuluneesta vuodesta ja toivotamme mukavaa joulua sekä valoisaa uutta vuotta 2022 koko Pneumaconin väen puolesta! Aukioloajoissamme on jouluna ja vuodenvaihteessa seuraavat poikkeukset: olemme kiinni 23.12. ja 7.1., ja 31.12. suljemme klo 12.

Lue lisää

Schmidtin puristimet ovat alansa huippua

7.12.2021

Puristin on korvaamaton perustyökalu monenlaisilla teollisuudenaloilla ja erityisesti kokoonpanoteollisuudessa. Schmidtin puristimien huippulaadun takana on, että tehdas valmistaa laitteen ja kaikki sen osat alusta loppuun itse ja tietää tismalleen, mitä linjastolta tulee ulos.

Lue lisää

Toimiva hydrauliikkapikaliitin kestää talvisissakin olosuhteissa

5.10.2021

Kestävät ja toiminnoiltaan monipuoliset hydrauliikkapikaliittimet ovat erityisen tärkeitä talvisissa olosuhteissa, kun hydraulijärjestelmä altistuu sekä korroosiolle että suurille lämpötilan vaihteluille. Lue CEJNin ja Stucchin laadukkaiden hydrauliikkapikaliitinten lukuisista hyödyistä!

Lue lisää

Heinäkuun aukioloajat

22.6.2021

Arvoisa asiakkaamme, Palvelemme teitä heinäkuun ajan arkisin klo 9-15. Yhteyttä voitte ottaa tuttuun tapaan puhelimitse puh. 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi Toivotamme teille aurinkoista ja lämmintä kesää!

Lue lisää

Hinnasto 2021

16.2.2021

Olemme päivittäneet hinnastomme vuodelle 2021. Uuteen hinnastoon on lisätty tuttujen tuotteiden lisäksi muun muassa CEJNin Hi-Vis huomioväriletkut. Hi-Vis huomioväriletkut ovat väriltään kirkkaita, joten ne on helpompi huomata ja vähentävät näin kompastumisen riskiä. Suorien huomioväriletkujen lisäksi on saatavilla myös spiraaliletkuja sekä letkukeloja. Lisäksi hinnastoon on lisätty Scrap´Airin paineilmakäyttöiset petkeleet ja Schmidtin käsikäyttöiset puristimet. Hinnanmuutokset Hinnat pysyvät […]

Lue lisää

Joulutervehdys

16.12.2020

Haluamme kiittää asiakkaitamme haasteellisesta vuodesta 2020! Hyvää joulua ja onnea sekä terveyttä vuodelle 2021! Joulun aikana olemme pyhien lisäksi suljettuna vain keskiviikkona 23.12. Lisäksi uudenvuoden aattona 31.12. suljemme tavallista aikaisemmin, klo 12.   Olemme tänä vuonna lahjoittaneet joululahjavarat Syöpäsäätiön joulukeräykseen. Syöpäsäätiö tukee lahjoitusvaroilla syöpätutkimusta ja syövän ehkäisyä sekä turvaa sairastuneille tukipalveluita. Valitsimme Syöpäsäätiön lahjoituskohteeksemme, koska […]

Lue lisää

Paineilmaliittimet eri käyttökohteissa

27.11.2020

Paineilmaliittimiä tarvitaan hyvin monenlaisissa käyttökohteissa eri teollisuudenaloilla. Vaikka yksityiskohtaiset tarpeet paineilmaliittimiltä vaihtelevat hiukan kohdekohtaisesti, joka kohteessa on hyvä panostaa korkean laadun tuomaan luotettavuuteen, suorituskykyyn ja turvallisuuteen.

Lue lisää

Oikeanlainen ruuvinväännin joka työhön

5.11.2020

Maailman johtavana ruuvausteknologiatoimittajana tunnetun Depragin valikoimassa on ruuvinvääntimiä enemmän kuin monen pakissa erilaisia ruuveja. Tässä blogijutussa annamme vinkkejä vääntimen valintaan ja esittelemme Depragin ruuvinväänninvalikoimaa.

Lue lisää

Paineilmapistoolit vertailussa

29.9.2020

Paineilmapistoolit eli puhalluspistoolit ovat näppäriä välineitä teollisuudessa ja pajoilla. CEJNin laadukkaat paineilmapistoolit on suunniteltu nimenomaan yritysten tarpeisiin, ja niissä yhdistyvät tehokkuus, monikäyttöisyys sekä turvallisuus.

Lue lisää

CEJNin Multi-X-liitinlevyt uudistuivat

12.8.2020

CEJNin näppäristä Multi-X-liitinlevyistä saatiin markkinoille uusi sukupolvi G2, joka on toiminnaltaan samanlainen kuin edeltäjänsä, mutta ominaisuuksia on paranneltu kaikilla osa-alueilla. Ulkomitoiltaan uudet liitinlevyt ovat hiukan pienempiä sekä painoltaan kevyempiä, ja niiden virtaussuorituskyky ja tärinänkesto ovat aiempaa parempia. Uudet liitinlevyt ovat täysin yhteensopivia aiempien versioiden kanssa. Uudet mallit korvaavat edeltäjänsä vuoden 2020 aikana. Vahvarakenteiset Multi-X-liitinlevyt ovat […]

Lue lisää

FinnMETKO 2020

3.8.2020

Pneumacon osallistuu syyskuussa FinnMETKO-messuille. FinnMETKO on Suomen suurin raskaskonealan ammattilaistapahtuma ja se järjestetään Jämsässä 3.-5.9.2020. Messuille kokoontuu kattava valikoima yrityksiä maarakennus- ja kuljetusalalta, sekä niihin tarvittavien komponenttien ja työkalujen toimittajia. Pneumaconin messuvalikoimaan kuuluu tänä vuonna ruotsalaisen CEJNin sekä italialaisen Stucchin hydrauliikkapikaliittimet ja kanadalaisen Rad Torque Systemsin momenttivääntimet. Tulkaa tervehtimään meitä osastolle 508!   Lue lisää […]

Lue lisää

Paineilmaliittimissä ja pikaliittimissä on eroja

Vaikka paineilmaliitin on vain pieni osa koko paineilmajärjestelmää, sillä on erittäin ratkaiseva rooli kokonaisuuden kannalta. CEJNin eSafe on paineilmapikaliitin, jonka ominaisuudet on hiottu äärimmilleen lisäämään paineilmalla työskentelyn tehokkuutta ja turvallisuutta.

Lue lisää

8 neuvoa paineilmatyökalujen käyttöön

28.1.2020

Paineilmatyökalut ovat erittäin varmatoimisia ja kestäviä, ammattimaiseen käyttöön sopivia työkaluja. Niiden toimivuuden ja pitkän käyttöiän varmistamiseksi on kuitenkin muistettava huolehtia tietyistä asioista.

Lue lisää

Miten valitset oikeanlaisen porakoneen tai kierteityskoneen?

18.9.2019

Depragin paineilmalla toimivien porakoneiden ja kierteityskoneiden valikoimasta parhaiten omaan tarpeeseen sopiva kone löytyy miettimällä käyttötarkoitusta sekä työskentelyasentoa: mitä käyttökohde vaatii koneelta ja minkä mallisella koneella työ onnistuu tekijältään helpoimmin.

Lue lisää

CEJNin korkeapainehydrauliikkatuotteiden kovimmat ominaisuudet

30.7.2019

CEJN on korkeapainehydrauliikkatuotteiden edelläkävijä, joka panostaa erittäin paljon tuotteidensa laatuun ja turvallisuuteen. Pitkäjänteisen tuotekehityksen myötä pikaliittimiin ja letkuihin on saatu monia ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka nostavat korkeapainehydrauliikkajärjestelmien toimivuuden aivan uudelle tasolle.

Lue lisää