Haku

Paineilmaliittimet ja hydrauliikkaliittimet

Myymme ruotsalaisen CEJNin laadukkaita paineilmaliittimiä, paineilmaletkuja, muita paineilmatuotteita ja hydrauliikkaliittimiä ammattikäyttöön. Valikoimastamme löytyvät myös italialaisen Stucchin hydrauliikkaliittimet sekä POLO Connectorsin testauspikaliittimet.

CEJNin paineilmaliittimet ovat suorituskyvyltään huippuluokkaa

CEJNin valmistamat paineilmaliittimet ovat varma valinta kaikkiin teollisuuden tarpeisiin. Valikoimasta löytyvät laadukkaat vakiomalliset paineilmapikaliittimet, turvalukituksella varustetut paineilmapikaliittimet, eSafe-turvapikaliittimet sekä Multi-Link-jakotukit.

Lue lisää blogista Turvallisuus on paineilmatuotteissa ykkösasia.

Työturvallisuuden lisäksi CEJNin paineilmatuotteiden kehitystyö pohjautuu tuotteiden paineilmavirtauksen parantamiseen ja painehäviöiden vähentämiseen. CEJNin valmistamien korkealuokkaisten paineilmaliittimien ansiosta laitteet toimivat ennen kaikkea turvallisesti, mutta myös niiden virtausarvot ovat huippuluokkaa ja painehäviö minimaalinen.

Tutustu paineilmaliittimiin tarkemmin tästä »

Tutustu paineilmaletkuihin ja muihin paineilmatuotteisiin »

 


Hydrauliikkaliittimet takaavat puhtaat ja vuotamattomat järjestelmät

CEJNin hydrauliikkavalikoima sisältää runsaasti erilaisia tuotteita, joista löytyvät sopivat vaihtoehdot kaikkiin hydrauliikan käyttökohteisiin.

Flat-face-hydrauliikkaliittimien avulla epäpuhtauksien pääsyä hydrauliseen järjestelmään voidaan vähentää radikaalisti. Tippavapaan irrotuksensa ansiosta Flat-face-liittimet eivät myöskään vuoda ulos järjestelmässä kiertäviä nesteitä. Kun hydraulijärjestelmien likaantuminen ja vuodot saadaan estettyä, koneiden ylläpitokustannukset laskevat, järjestelmän käyttöikä pidentyy ja ympäristökuormitukset vähenevät.

Erityistä kestävyyttä hydrauliikkaliittimiltä edellyttävissä töissä CEJNin kierrettävä TLX-liitin on oikea valinta. Se on suunniteltu kestämään vuotamatta suuretkin paineenvaihtelut ja tiheimmät virtauspiikit esimerkiksi iskuvasaroissa.

CEJNin Multi-X-liitinlevyjärjestelmä on suunniteltu vaativien mobilehydrauliikan sovellutusten käyttöön, panostaen hydraulijärjestelmän tehokkuuteen ja laitteen kytkemisen helppouteen. WEO Plug-in -liittimet letkuliitännöissä helpottavat hydrauliikkaletkujen asentamista ja irrottamista.

WEO Plug-In -hydrauliikkaliittimissä yhdistyvät helppokäyttöisyys, pieni tilantarve ja turvallisuus. Ne napsautetaan tiiviisti paikalleen ilman työkaluja, joten työskentely on erittäin tehokasta.

Tutustu CEJNin hydrauliikkatuotteisiin tästä »

Lue myös blogi Tehokkaasti toimiva hydrauliikkajärjestelmä vaatii laadukkaat liittimet.

Stucchin tuoteohjelma käsittää hydrauliikan perusliittimiä, flat-face-liittimiä sekä hydraulivasaroille tarkoitettuja kierreliittimiä. Mobilehydrauliikan liitinlevyt muodostavat osaltaan kattavan valikoiman monipuolisia levyvaihtoehtoja lukuisiin eri kohteisiin. Useissa kansainvälisesti tunnetuissa tuotteissa käytetään ensiasennuksena Stucchin tuotteita.

Tutustu Stucchin hydrauliikkatuotteisiin tästä »

 


POLO-testauspikaliittimet varmistavat laadun

POLO Connectors -testauspikaliittimillä neste- tai kaasupiirien ja -komponenttien tiiviys, toiminta ja paineenkesto on äärimmäisen helppoa ja nopeaa varmistaa. Ne ovat erinomainen valinta laite- ja komponenttivalmistajille, jotka haluavat nopeasti, helposti ja turvallisesti varmistaa tuotteidensa tiiviyden, toiminnan tai paineenkeston.

POLOn patentoidut testauspikaliittimet edustavat korkealaatuista ammattimaista osaamistasoa. Ne sopivat erinomaisesti testauksiin, joilta vaaditaan ehdotonta luotettavuutta ja helppoa toteuttamistapaa. POLO-pikaliitinten kehittämisessä on panostettu erityisesti työn sujuvoittamiseen. Tavoitteena on lyhyempi liitäntä- ja irrottamisaika sekä työntekijälle aiheutuvan rasituksen vähentäminen.

» Tutustu POLOn valikoimaan sivuillamme

Kysy lisää tuotteistamme puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.