Haku
Select Page

Puristimet

Maahantuomme saksalaisen Schmidtin puristimia, jotka ovat laadultaan ja turvallisuudeltaan maailman kärkitasoa. Puristimet ovat erinomainen valinta teollisuuden erilaisiin tarpeisiin, kuten kokoonpanoon, leikkaamiseen, kiinnittämiseen ja suoristamiseen.

Paineilmapuristimet yksittäisinä laitteina ja osaksi automaatiolinjaa

Monipuolisilla säädöillä varustetut paineilmapuristimet eli pneumaattiset puristimet voivat toimia joko itsenäisinä laitteina työpisteissä tai vaihtoehtoisesti ne voidaan integroida automaatiolinjoihin. Maksimivoima suoratoimisissa paineilmapuristimissa on mallista riippuen 1,6–43 kN ja niveltoimisissa 15–60 kN.

Puristimet toimitetaan joko yksittäisinä laitteina tai automaatiolinjoihin integroitavina osina. Puristimia on saatavana myös yksittäisinä, täysin käyttövalmiina työasemina.

Servopuristimet

Monipuolisesti ohjelmoitavat servopuristimet sopivat kaikkein vaativimpaan kokoonpanoon. Reaaliaikaisen prosessinvalvonnan ansiosta servopuristimet mukautuvat puristustapahtumaan annettujen toleranssien puitteissa. Paikoitustarkkuus on jopa 0,01 mm ja puristusvoimat 15 N:sta aina 0,8–250 kN:iin saakka mallista riippuen.

Sähköiset puristimet

Sähköiset puristimet ovat uusi, edullinen vaihtoehto teollisuuden puristusliitoksiin. Korkean hyötysuhteen lisäksi ne ovat erittäin hiljaisia (60 dB) sekä helppoja ja nopeita ottaa käyttöön. Maksimivoima niissä on 10 kN.

Hydropneumaattiset puristimet

Hydropneumaattiset puristimet soveltuvat erityisesti sovellutuksiin, joissa iskun lopussa tarvitaan paljon voimaa. Männän lähestymisliike tapahtuu pneumaattisesti, jonka jälkeen hydraulinen yksikkö tulee iskun lopussa automaattisesti mukaan. Maksimivoima mallista riippuen 15 – 220 kN.

Käsikäyttöiset puristimet

Käsikäyttöiset puristimet ovat täysin huoltovapaita peruspuristimia kokoonpanotyöhön. Niillä saavutetaan tasainen voima koko iskun matkalla. Maksimivoima mallista riippuen on 1,6–2,5 kN.

Niveltoimisilla puristimilla sen sijaan suurin voima saavutetaan aivan iskun lopussa. Maksimivoima niveltoimisissa puristimissa on mallista riippuen 2,5–22 kN.

Tutustu puristimiin tarkemmin tästä »

Kysy lisää tuotteistamme puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.