Haku
Select Page

Momenttivääntimet

Kanadalaisen RAD Torque Systemsin valmistamat momenttivääntimet sopivat erityisesti teollisuuden kokoonpanotöihin ja raskaan kaluston huoltotöihin. Suuren momenttialueensa vuoksi samaa paineilmalla toimivaa mutterinväännintä on mahdollista käyttää useissa eri kohteissa.

Tutustu RADin koko tuotevalikoimaan tästä »

Paineilmakäyttöinen momenttiväännin sopii vaativiin kohteisiin

Paineilmaväännin momenttiväänninRADin paineilmalla toimivat momenttivääntimet tarjoavat nopeaa ja luotettavaa pulttiliitosten kiristystä ja avaamista useiden eri teollisuudenalojen sovellutuksiin, joissa vaaditaan suurta tarkkuutta, paljon voimaa sekä käytön turvallisuutta ja mukavuutta.

RADin patentoitu alennusvaihteisto tarjoaa yhden markkinoiden parhaista teho-painosuhteista sekä jopa 88 kertaa pienemmät tärinäarvot kuin perinteisissä iskevissä vääntimissä.

Momenttivääntimien toiminta perustuu alennusvaihteistoon sekä vasteeseen, joka poistaa kaiken käyttäjään kohdistuvan vääntömomentin vaikutuksen. Vääntimiä on saatavilla laajalla skaalalla momenttialueille 35–15 000 Nm. Kaikki vääntimet ovat kahteen suuntaan pyöriviä ja niille kaikille on yhteistä tarkka momentti, nopeus sekä työturvallisuus.

RADin momenttivääntimet toimitetaan aina valmiina sarjoina ja toimitukseen sisältyy säilytystä sekä mukana kuljettamista helpottava kantoteline tai salkku.

Tutustu blogiin Helppokäyttöisyys on RADin momenttivääntimien vahva etu.

Akkukäyttöinen momenttiväännin toimii missä vain

B-RAD momenttiväännin kuljetussalkku salkkuRADin akkukäyttöinen momenttiväännin on ihanteellinen vaihtoehto silloin, kun paineilmaa tai sähköä ei ole helposti saatavilla tai ei haluta käyttää, esimerkiksi kokoonpano- ja kunnossapitotyössä.

B-RAD SELECT BL -sarjan akkukäyttöinen momenttiväänninsarja on ominaisuuksiensa puolesta huippuluokkaa. Sarjan momenttivääntimissä on kiinnitetty erityistä huomiota helppoon ja selkeään ohjattavuuteen, vaihteisto sekä akku ovat erittäin kestäviä ja moottori on tehokkuudestaan huolimatta hiljainen. Saatavilla on malleja aina momenttiin 7 000 Nm saakka.

MB-RAD -sarjan digitaalisissa akkuvääntimissä haluttu momentti voidaan ohjelmoida 1Nm tarkkuudella. Sarjan momenttivääntimiin sisältyy pitkä lista työtä helpottavia ominaisuuksia: muun muassa matalasta jännitteestä varoitus, monitasoinen salasanasuojaus, pulttilaskuri ja astetoiminto.

Tutustu blogiin RAD-momenttivääntimillä tehoa ja turvallisuutta työntekoon.

Sähköinen momenttiväännin on tarkka työkalu

Servoväännin settiRADin sähköiset momenttivääntimet toimivat 230V tai 120 V jännitteillä, joten niiden käyttö on mahdollista useissa paikoissa. Sähköiset momenttivääntimet ovat myös erittäin hiljaisia, melutaso on enintään 80 dB.

Digitaalisen MV-RAD-sarjan momenttivääntimet kiristävät pultit nopeasti ja luotettavasti, 1Nm:n tarkkuudella. Vääntömomentti ja muut parametrit voidaan ohjelmoida vääntimiin yksilöllisesti työn vaatimusten mukaan, ja väännin kiristää pultit automaattisesti täsmälleen haluttuun momenttiin.

Sähköiset E-RAD BLU- ja E-RAD BLU-S -momenttivääntimet hyödyntävät servomoottoriteknologiaa, jonka ansiosta kiristys tapahtuu jopa 300 % nopeammin tavallisiin hydraulisiin vääntimiin verrattuna. Useita vääntimiä voidaan ohjata samalla ohjausyksiköllä, ja erittäin kehittyneet tiedonkeruu- ja työkalujenhallintaominaisuudet tuovat monia lisämahdollisuuksia. E-RAD BLU-S-vääntimissä on näiden ominaisuuksien lisäksi vielä anturi, joka mittaa pultin momentin ilman vaihteistosta aiheutuvia vaihteluita ja käytännössä poistaa vääntimen liitosherkkyyden.

Tutustu RADin koko tuotevalikoimaan tästä »

Kysy lisää tuotteistamme puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.