Haku
Select Page

Momenttivääntimen vuokrauksen kustannushyödyt vs. omistaminen

Momenttivääntimen vuokraaminen voi säästää rahaa monella tavalla. Vuokraamalla voit välttyä varastointi-, huolto-, ja ostokuluilta kokonaan. Vuokrattaessa juuri oikeanlaisen vääntimen sekä momenttivarren valitseminen on helppoa.

Tiettyä momenttiväännintä vaativat työt voivat ilmetä harvakseltaan, ja niitä saattaa olla haastavaa ennakoida. Hetkellisen tarpeen sattuessa vääntimen vuokraaminen on järkevää. Esimerkiksi tavallista laajempiin huoltotehtäviin tai konelinjan siirtoon tarvittavien momenttiväänninten vuokraaminen on suositeltavaa, etenkin jos työ vaatii useamman erilaisen laitteen.

Momenttivääntimen omistamisesta voi aiheutua turhia kuluja

Vääntimen omistajan täytyy huolehtia laitteen säännöllisestä huoltamisesta ja kalibroinnista, minkä lisäksi menoja ilmaantuu varastoinnin ja ylläpidon myötä.

Useissa yrityksissä momenttiväännintä käytetään ainoastaan vuotuisissa huoltotöissä. Tällöin ostohinta on käyttömäärään nähden verrattain korkea.

Momenttivääntimiä vaativissa tehdastöissä tarpeet laitteelle vaihtelevat suuresti, mikä saattaa tarkoittaa edellytystä useille erilaisille momenttivääntimille. Käyttötarkoitukseen sopivan vääntimen vuokraaminen on usein edullisempaa ja vaivattomampaa kuin monen eri vääntimen omistaminen, huoltaminen ja säilytys.

Väliaikaiseen käyttöön momenttivääntimen vuokraaminen voi olla selkeästi edullisempaa kuin ostaminen

Mikäli tarve momenttivääntimille on väliaikainen tai tarvitaan useampia erilaisia koneita, vuokraaminen on usein selvästi ostamista kustannustehokkaampaa. Laitteen ostoa harkitsevalle vuokraaminen on yksinkertainen tapa kokeilla erilaisia vääntimiä, jotta harkitun valintapäätöksen tekeminen sujuvoituu.

Me Pneumaconilla vuokraamme ammattilaisten tarpeisiin laadukkaita ja tehokkaita RAD-momenttivääntimiä. Portaaton säätömomentti mahdollistaa oikean momentin löytämisen työhön kuin työhön. RAD:in momenttivääntimien akunkesto on erinomainen ja laitteet toimitetaan huollettuina ja tarkastettuina.

Etsitkö momenttiväännintä vuokralle?

Löydät kaikki vuokrattavat momenttivääntimet täältä.

Mikäli tarvitset apua oikean momenttivääntimen valitsemiseen, älä epäröi ottaa yhteyttä Pneumaconin ammattilaisiin.