Haku
Select Page

Jäähdytyspikaliittimet

Jäähdytyspikaliittimet ovat olennaisia monilla aloilla

Kun tarve elektronisten laitteiden ja komponenttien jäähdyttämiselle kasvaa, tarvitaan myös erittäin laadukkaita, monipuolisia ja turvallisia hydrauliikan jäähdytyspikaliittimiä. Pneumaconin valikoimaan kuuluvat ruotsalaisen CEJNin huippuluokan jäähdytyspikaliittimet, joita käytetään muun muassa palvelinkeskuksissa, sähköautojen latauspisteissä ja lukuisissa muissa sovelluksissa.

Vesi ja elektroniikka ovat toimiva ja erittäin suosittu yhdistelmä komponenttien jäähdyttämisessä, ja CEJNin jäähdytyspikaliittimet vastaavat juuri siihen tarpeeseen. Veden lämmönsiirtokyky on jopa kymmenkertainen ilmaan nähden, kun lämpöä siirretään elektronisista järjestelmistä.

CEJNin jäähdytyspikaliittimet on kehitetty vastaamaan asiakkaiden moninaisiin tarpeisiin laitteiston jäähdyttämisessä, ja tuotevalikoimaan kuuluu sekä vakio- että erikoisvalmisteisia runkoja ja myös pistokkeita. CEJNillä on ratkaisuja niin mahdollisimman nopeaa kytkemistä kuin optimaalisia virtausarvojakin ajatellen.

CEJNin liittimet sopivat erinomaisesti myös linjoihin, joissa kulkee muuta jäähdytysnestettä kuin vettä, esimerkiksi glykolivettä tai lämmönsiirtoöljyä.

Jäähdytyspikaliittimet on kehitetty vastaamaan asiakkaiden moninaisiin tarpeisiin laitteiston jäähdyttämisessä.

Jäähdytyspikaliittimet on kehitetty vastaamaan asiakkaiden moninaisiin tarpeisiin laitteiston jäähdyttämisessä.

Pikaliittimet - Kriittinen komponentti nesteen lämpötilan hallintaratkaisuissa

Jäähdytyspikaliittimet – kriittinen osa tehokasta nestejäähdytysjärjestelmää

Jäähdytyspikaliittimillä voit vaikuttaa nestejäähdytysjärjestelmän tehoon ja käyttökustannuksiin.

UltraFLOW-jäähdytyspikaliittimet

CEJNin ultraFLOW-sarja sisältää kevyitä flat face -liittimiä, jotka ovat tippavapaita, joiden virtaus on erittäin hyvä, ja joiden painehäviöt ovat alimmissa paineissa erittäin pienet.

Liittimillä on pitkä käyttöikä ja alhaiset käyttökustannukset. Sarjan liittimille suoritetaan aina vuototestaus, jolla varmistetaan niiden luotettavuus nestejäähdytyskohteissa. Ne sopivat kaikenlaisiin nestelinjohin, oli kyseessä sitten glykoolivesi, eristävät nesteet tai lämmönsiirtoöljyt – synteettiset tai mineraalipohjaiset.

Tippavapaissa ultraFLOW-sarjan jäähdytyspikaliittimissä virtaus on erittäin hyvä.

Tippavapaissa ultraFLOW-sarjan jäähdytyspikaliittimissä virtaus on erittäin hyvä.

Non-Drip-sarjan jäähdytysliittimien tippavapaa irrotus soveltuu käytettäväksi palvelimissa, sähkölaitteissa ja muissa jäähdytyslaitteissa.

Non-Drip-sarjan jäähdytysliittimien tippavapaa irrotus soveltuu käytettäväksi palvelimissa, sähkölaitteissa ja muissa jäähdytyslaitteissa.

Non-Drip-sarjan jäähdytyspikaliittimet

Non-Drip-sarja on flat face -venttiilillä varustettu, nopeasti irrotettava hydrauliikan pikaliitinsarja, jonka tippavapaa irrotus soveltuu käytettäväksi palvelimissa, sähkölaitteissa ja muissa jäähdytyslaitteissa.

Non-Drip-liittimet sopivat matalapaineisiin nestesovellutuksiin, kuten elektronisten laitteiden, koneistojen ja valumuottien jäähdytykseen. Liittimien dry-break -ominaisuus testataan toiminta- ja tiiveystesteillä tuotantoprosessissa, jolla varmistetaan liittimen luotettavuus nestejäähdytyskäytössä. Edullista Non-Drip -liitintä on saatavana sekä niklatusta messingistä että korroosionkestävästä AISI 316 -teräksestä valmistettuna.

Non-Drip-liittimet ovat yhdellä kädellä kytkettäviä, ja niihin on saatavilla sekä värikoodaus että ristiinkytkennän estävä koodaus. Sarja on hyvä valinta erilaisten nestelinjojen yhdistämiseen – oli väliaineena sitten kylmä tai kuuma vesi, glykoolivesi, tai mineraaliset tai synteettiset lämmönsiirtoöljyt.

Full-Flow-jäähdytyspikaliittimet

Jos taas etsitään tuotetta, jolla on äärimmäisen hyvät virtausarvot, joka on nopeasti asennettava, ja liitäntä on heti käytössä, on CEJNin venttiilitön Full-Flow-sarja sopiva ratkaisu.

Venttiilittömät liittimet Full-Flow-jäähdytyspikaliittimet ovat helppoja asentaa, ja koska niissä ei ole venttiiliä, ovat virtaukset huippuluokkaa. Liittimet on suunniteltu matalapaineisiin jäähdytyssovellutuksiin, kuten uusiutuvan energian ratkaisuihin ja tehoelektroniikkaan. Niitä käytetään myös paineilmalinjoissa.

Vahvatekoinen ja korroosionkestävä valikoima valmistetaan niklatusta messingistä tai ruostumattomasta AISI 316 -teräksestä. Tiivistevaihtoehtoja on useita, esimerkiksi EPDM, NBR ja FPM. Näitä turvalukitusominaisuudella varustettuja venttiilittömiä liittimiä on saatavana värikoodatuilla renkailla, jolloin väliainelinjat ja paineilinjat ovat helposti havaittavissa, mikä lisää turvallisuutta ja jäähdytyksen pitkäkestoisuutta.

Jäähdytyspikaliitimiä käytetään muun muassa palvelinkeskusten jäähdyttämisessä.

Jäähdytyspikaliitimiä käytetään muun muassa palvelinkeskusten jäähdyttämisessä.

Blind-mate -jäähdytyspikaliittimet ovat suunniteltu kohteisiin, joissa ilma ei saa päästä järjestelmään ja liittimien kytkemisen sekä irrottamisen on tapahduttava tippavapaasti.

Blind-mate -jäähdytyspikaliittimet ovat suunniteltu kohteisiin, joissa ilma ei saa päästä järjestelmään ja liittimien kytkemisen sekä irrottamisen on tapahduttava tippavapaasti.

Blind-Mate-jäähdytyspikaliittimet

CEJNin paneelikiinnitteiset, pienikokoiset ja kevyet blind-mate-liittimet ovat erittäin tiiviitä koko niiden käytön ajan. Ne sopivat erinomaisesti supertietokoneiden tietokoneräkkeihin ja datakeskuksiin, joissa käytetään DLC-teknologiaa (Direct Liquid Cooling). Liittimet kestävät tärinää ja korroosiota, ja tarvittaessa niiden asentaminen ja irrottaminen on mahdollista täydessä työpaineessa.

Elektronisen järjestelmän ytimessä jo yksi vesipisara voi aiheuttaa vahinkoa, jolloin tippavapaat paneelikiinnitteiset Blind-Mate-jäähdytyshydrauliikkapikaliittimet ovat turvallinen valinta.

Miksi CEJNin jäähdytyspikaliitin on ylivoimainen valinta

1. CEJNin jäähdytysliittimet on suunniteltu nimenomaan jäähdyttämistä varten

Jäähdytyspikaliittimet on tehty nimensä mukaiseen tarkoitukseen. Ne eivät ole uusia versioita tavallisista hydrauliikan pikaliittimistä tai mistään muusta aiemmasta liitintyypistä.

2. CEJNin jäähdytyspikaliittimien materiaali on äärimmäisen kestävää

CEJNin jäähdytyspikaliittimet on valmistettu kova-anodisoidusta, eli eloksoidusta, alumiinista, joka kestää käyttöä vuosien ajan, jopa erittäin ankarissa olosuhteissa.

3. Painehäviö on liki olematon jäähdytysliittimissä

Erittäin pienen painehäviön myötä nesteen kiertäminen järjestelmässä vaatii vähemmän energiaa. Koko jäähdytysjärjestelmä pysyy viileämpänä painehäviön minimoimisen avulla.

4. Jäähdytyspikaliittimet ovat tippavapaita

CEJNin jäähdytyspikaliittimet ovat niin sanotusti tippavapaita, eli liitin ei kytkemisen tai käytön aikana vuoda nestettä. Elektroniikan komponentit ovat erittäin herkkiä kastumiselle, ja koska neste voi aiheuttaa esimerkiksi oikosulun, tippavapaus on perusvaatimus monissa käyttökohteissa.

5. Jäähdytyspikaliittimien värikoodaus on pieni mutta tärkeä seikka

Eri hydraulinesteiden sekoittuminen samaan järjestelmään on pieni erehdys, jolla saattaa olla kalliit seuraukset. CEJNin hydrauliikan jäähdytyspikaliittimet on värikoodattu sekaannusten välttämiseksi.

Lue blogimme CEJNin hydrauliikan jäähdytyspikaliittimistä »

Lisätietoa jäähdytyspikaliittimien käytöstä

Jäähdytyspikaliittimet ovat optimoitu jäähdytysratkaisu teollisuuteen

Jäähdytyspikaliittimet helpottavat jäähdytysjärjestelmän huoltotoimenpiteitä ja optimoivat teollisuuden prosesseja. Lue koko artikkeli!

Lue lisää »

Jäähdytyspikaliittimien hyödyt konesaleissa ja tutkimuslaitoksissa

Jäähdytyspikaliittimet ovat tehokas ratkaisu konesalien, laskentatietokoneiden sekä tutkimuslaitoksia jäähdytyshaasteisiin.

 

Lue lisää »

Varmista akkukäyttöisten koneiden optimaalinen toiminta jäähdytysliittimillä

Jäähdytyspikaliittimet edistävät entistä toimivampien jäähdytysjärjestelmien suunnittelua ja ylläpitoa akkukäyttöisissä koneissa ja laitteissa.

Lue lisää »

Kysy lisää jäähdytyspikaliittimistä puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.