Haku
Select Page
Maahantuomme ja toimitamme asiakkaillemme laadukkaita paineilma- ja hydrauliikkatuotteita. Kattavasta valikoimastamme löytyvät kestävät tuotteet yrityksille ja ammattikäyttöön: mm. teollisuuteen, laiterakentajille ja liikkuvan kaluston vaatimuksiin. Lisäksi olemme erikoistuneet elektroniikka-alan tuotantolaitosten, konepajojen sekä laiterakentajien asiakaskohtaisiin ruuvausautomaatioratkaisuihin.

Turvalliset pikaliittimet ammattikäyttöön

Tuotevalikoimastamme löytyy kattavasti pneumatiikka- ja hydrauliikkatuotteita sekä liitinlevyjä.

Hydrauliikka- ja paineilmaliittimemme ovat jo 60 vuotta alalla toimineen CEJNin korkealaatuisia tuotteita. Lisäksi valikoimassamme on erilaisia pikaliittimiä hengitysilmalle, korkeapainehydrauliikkaan, nesteille, kaasuille ja muille väliaineille. Laadukkaat tuotteet ovat tärkeä osa turvallisen työympäristön rakentamisessa.

Pikaliittimien lisäksi valikoimastamme löydät myös CEJNin paineilmaletkut ja -letkukelat. Tuotevalikoimaa täydentävät puhalluspistoolit ja niihin olennaisesti kuuluvat lisävarusteet.

Paineilmatyökalut haastaviinkin työolosuhteisiin

Laadukkaasta työkaluvalikoimastamme löydät Deprag Schulz GmbH valmistavat pora- ja hiomakoneet sekä ruuvinvääntimet. Kyseiset ammattikäyttöön suunnatut työkalut toimivat pääosin paineilmalla.

Paineilmalla tai akulla toimivat RAD-momenttivääntimet soveltuvat erityisesti teollisuuden kokoonpanotöihin ja raskaan kaluston huoltotöihin. Suuren momenttialueensa vuoksi samaa paineilmalla toimivaa mutterinväännintä on mahdollista käyttää useissa eri kohteissa.

Laaja tuotevalikoima vakuumipumpuista paineilmamoottoreihin

Vakuumipumppuvalikoimamme kattaa niin lamelli- kuin kalvopumputkin. Kalvopumpun käyttöä suositellaan paikallisiin vakuumitarpeisiin, kun taas lamellipumput ovat jatkuvaan käyttöön tarkoitettuja vakuumin tai paineen tuottajia.

Jälleenmyymämme Thomas-kompressorit toimivat ilman öljyvoitelua. Siitä johtuen hiljaisten kompressorien ilma ei sisällä ympäröivää ilmaa enempää epäpuhtauksia. Kompressoreita on saatavilla minikokoisista isoihin yksiköihin saakka.

Myymämme paineilmamoottorit ovat ATEX-hyväksyttyjä, jolloin ne täyttävät myös räjähdysvaarallisen tilan laitteille asetetut direktiivit.

Asiantunteva tiimimme auttaa oikeiden valintojen tekemisessä

Käytettävissäsi on tiimimme kattava tuotetuntemus, jota pidämme yllä jatkuvalla koulutuksella. Näiden lisäksi olemme myös saaneet kiitosta nopeasta tuotteiden toimituksesta.

Asiantuntijamme ovat apuna ratkaisemassa yrityksesi vaativatkin haasteet niin paineilma- ja hydrauliikkatuotteiden kuin ruuvausautomaation saralla. Ole yhteydessä meihin puhelimitse 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.