Haku

Ladattavat aineistot

Laaja työkaluvalikoimamme on esitelty kokonaisuudessaan työkaluluettelossamme. Hinnastosta löydät kaikkien jälleenmyymiemme tuotteiden hinnat.

Lataa hinnasto Lataa työkaluluettelo

Paineilma- ja hydrauliikkatuotteet ammattilaisille

Maahantuomme ja toimitamme asiakkaillemme laadukkaita paineilma- ja hydrauliikkatuotteita. Kattavasta valikoimastamme löytyvät kestävät tuotteet yrityksille ja ammattikäyttöön: mm. teollisuuteen, laiterakentajille ja liikkuvan kaluston vaatimuksiin. Lisäksi olemme erikoistuneet elektroniikka-alan tuotantolaitosten, konepajojen sekä laiterakentajien asiakaskohtaisiin ruuvausautomaatioratkaisuihin.

Turvalliset pikaliittimet ammattikäyttöön

Tuotevalikoimastamme löytyy kattavasti pneumatiikka- ja hydrauliikkatuotteita sekä liitinlevyjä.

Hydrauliikka- ja paineilmaliittimemme ovat jo 60 vuotta alalla toimineen CEJNin korkealaatuisia tuotteita. Lisäksi valikoimassamme on erilaisia pikaliittimiä hengitysilmalle, korkeapainehydrauliikkaan, nesteille, kaasuille ja muille väliaineille. Laadukkaat tuotteet ovat tärkeä osa turvallisen työympäristön rakentamisessa.

Pikaliittimien lisäksi valikoimastamme löydät myös CEJNin paineilmaletkut ja -letkukelat. Tuotevalikoimaa täydentävät puhalluspistoolit ja niihin olennaisesti kuuluvat lisävarusteet.

Paineilmatyökalut haastaviinkin työolosuhteisiin

Laadukkaasta työkaluvalikoimastamme löydät Deprag Schulz GmbH valmistavat pora- ja hiomakoneet sekä ruuvinvääntimet. Kyseiset ammattikäyttöön suunnatut työkalut toimivat pääosin paineilmalla.

Paineilmalla tai akulla toimivat RAD-momenttivääntimet soveltuvat erityisesti teollisuuden kokoonpanotöihin ja raskaan kaluston huoltotöihin. Suuren momenttialueensa vuoksi samaa paineilmalla toimivaa mutterinväännintä on mahdollista käyttää useissa eri kohteissa.

Laaja tuotevalikoima vakuumipumpuista paineilmamoottoreihin

Vakuumipumppuvalikoimamme kattaa niin lamelli- kuin kalvopumputkin. Kalvopumpun käyttöä suositellaan paikallisiin vakuumitarpeisiin, kun taas lamellipumput ovat jatkuvaan käyttöön tarkoitettuja vakuumin tai paineen tuottajia.

Jälleenmyymämme Thomas-kompressorit toimivat ilman öljyvoitelua. Siitä johtuen hiljaisten kompressorien ilma ei sisällä ympäröivää ilmaa enempää epäpuhtauksia. Kompressoreita on saatavilla minikokoisista isoihin yksiköihin saakka.

Myymämme paineilmamoottorit ovat ATEX-hyväksyttyjä, jolloin ne täyttävät myös räjähdysvaarallisen tilan laitteille asetetut direktiivit.

Asiantunteva tiimimme auttaa oikeiden valintojen tekemisessä

Käytettävissäsi on tiimimme kattava tuotetuntemus, jota pidämme yllä jatkuvalla koulutuksella. Näiden lisäksi olemme myös saaneet kiitosta nopeasta tuotteiden toimituksesta.

Asiantuntijamme ovat apuna ratkaisemassa yrityksesi vaativatkin haasteet niin paineilma- ja hydrauliikkatuotteiden kuin ruuvausautomaation saralla. Ole yhteydessä meihin puhelimitse 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.

CEJN

Paineilma- ja hydrauliikkatuotteet

Deprag

Ruuvausautomaatio, paineilmatyökalut ja -ilmamoottorit

Stucchi

Hydrauliikkaliittimet ja -liitinlevyt

RAD Torque Systems

Momenttivääntimet

SCHMIDT Technology

Puristimet

DynaVariacor

Nivelliittimet

Gast

Alipainepumput, kompressorit, paineilmamoottorit

Thomas

Alipainepumput ja öljyvapaat kompressorit

Knocks

Ilmankäsittelylaitteet

POLO Connectors

Testausliittimet

SCRAP´AIR

Petkeleet

Jun-Air

Kompressorit

Allegro Industries

Puhaltimet