Haku
Select Page

Paineilmaletkut

CEJNin Paineilmaletkut ja kaapelikelat ovat erinomainen valinta eri teollisuudenalojen vaativiin tarpeisiin. Vuosikymmenien kehitystyön tuloksena CEJN on pystynyt yhdistämään paineilmaletkuissa korkean laadun, kustannustehokkuuden ja turvallisuusnäkökulman.

Paineilmaletkut ja letkukelat ammattikäyttöön

Paineilmaletkut ja letkukelat ammattikäyttöön.

Paineilmaletkut ja letkukelat ammattikäyttöön.

CEJNin paineilmaletkujen valikoimaan sisältyy kattavasti erityyppisiä polyuretaani- eli PUR-letkuja. PUR-letkulla on hyvät virtausarvot ja materiaalina PUR on erittäin kestävä. Letkut ovat taipuisia ja kimmoisia ja säilyttävät ominaisuutensa pitkään. Lisäksi saatavilla on asennettuja letku- ja liitinyhdistelmiä, jotka toimitetaan käyttövalmiina.

Turvakela paineilmaletkulle

Koteloidut turvakelat helpottavat paineilmaletkujen käsittelyä. CEJNin helposti käsiteltävien letkukelojen ansiosta käyttäjä saa työkalustaan maksimitehon ja työympäristö pysyy turvallisena, koska kelalla on vahva kotelo, hallittu takaisinkelaus sekä pehmeä pysäytyspallo.

Kelat on helppo asentaa joko kattoon tai seinään, ja myös letkun vaihtaminen on helppoa. Lisäksi valikoimasta löytyy avokeloja, jotka on tarkoitettu pidemmille ja suuremmille letkuille.

Tiloihin, joissa paljon läpikulkua ja letkuihin voi kompastua tai letkujen erottuminen on muutoin kriittistä, kannattaa valita turvallisuutta edistävä neonvärisiin huomioväriletkukela, Tustustu huomioväriletkuihin täällä »

Paineilmaletkujen lisävarusteet

CEJNin paineilmatuotteiden valikoima sisältää myös lisävarusteita: muun muassa letkukaroja ja adaptereita, joilla saadaan aikaan erilaisia letkuliitäntöjä sekä painemittareita ja Soft-Line-liitinsuojia. Pehmeät Soft-Line-suojat estävät liittimiä vahingoittamasta ympäröiviä pintoja.

Lue lisää työkaluista, moottoreista ja liittimistä:

Paineilmapistoolit » | Paineilmamoottorit » | Paineilmaliittimet » | Paineilmahuoltolaitteet ja suodattimet » | Lisävarusteet »

Autamme mielellämme paineilmaletkujen valinnassa

Kysy meiltä lisätietoa paineilmaletkuista ja niiden toimituksesta numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.