Haku
Select Page

CEJN-pikaliittimet ja -paineilmatuotteet

Turvallisuuteen ja kehitystyöhön panostava, pikaliittimiä ja muita oheistuotteita valmistava CEJN on lunastanut alansa edelläkävijän aseman.

CEJN-pikaliittimet ja -paineilmatuotteet

Lataa hinnasto ja kuvasto

Laaja työkaluvalikoimamme on esitelty kokonaisuudessaan työkaluluettelossamme. Hinnastosta löydät kaikkien jälleenmyymiemme tuotteiden hinnat.

CEJN valmistaa innovatiivisia tuotteita pikaliittimien saralla

Koko pitkän historiansa ajan CEJN AB on toiminut uranuurtajana ammattikäyttöön kehitettyjen pikaliittimien saralla ja saavuttanut korkean aseman luotettavana pikaliitintoimittajana ympäri maailman. CEJNin tuoteperhe sisältää pikaliittimet paineilman ja hydrauliikan lisäksi lukuisiin eri sovellutuksiin.

Monipuolisen pikaliitinvalikoiman lisäksi yrityksen tuotevalikoimaa täydentävät muut tuotteet, kuten letkut, letkusarjat, letku- ja kaapelikelat sekä puhalluspistoolit. CEJNin laadukkaisiin tuotteisiin luotetaan niin maatalouden, autoteollisuuden, rakennusalan, off-shore-tekniikan, lääketeollisuuden, merenkulun, kuljetustekniikan, tuulivoiman kuin pelastustoimenkin sovelluksissa.

CEJNin paineilmatuotteet ovat suorituskyvyltään huippuluokkaa

CEJNin kattavasta paineilmatuotteiden valikoimasta löytyy runsaasti erilaisia ratkaisuja teollisuuden tarpeisiin. CEJNin paineilmapikaliittimet, puhalluspistoolit, paineilmaletkut, kaapelikelat ja muut tarvikkeet on suunniteltu kestämään kovaa ammattitason käyttöä. Kevyillä mutta kulutusta kestävillä paineilmatuotteilla työskentely on nopeaa ja turvallista.

Työturvallisuuden lisäksi CEJNin paineilmatuotteiden kehitystyö pohjautuu tuotteiden paineilmavirtauksen parantamiseen ja painehäviöiden vähentämiseen. Valittuasi käyttöösi CEJNin valmistamia korkealuokkaisia paineilmatuotteita voit olla varma, että laitteesi toimii ennen kaikkea turvallisesti, mutta myös sen virtausarvot ovat huippuluokkaa ja painehäviö minimaalinen.

Hydrauliikkaliittimet takaavat puhtaat ja vuotamattomat järjestelmät

Suurin osa hydraulijärjestelmissä esiintyvistä vioista johtuvat suljettuun järjestelmään päässeestä liasta. CEJNin Flat-face-hydrauliikkaliittimien avulla voidaan epäpuhtauksien pääsyä hydrauliseen järjestelmään vähentää radikaalisti. Tippavapaan irrotuksensa ansiosta Flat-face-liittimet eivät myöskään vuoda ulos järjestelmässä kiertäviä nesteitä. Kun hydraulijärjestelmien likaantuminen ja vuodot saadaan estettyä, laskevat samalla koneiden ylläpitokustannukset, järjestelmän käyttöikä pidentyy ja ympäristökuormitukset vähenevät.

Korkeapainehydrauliikka vaatii tuotteilta äärimmäistä turvallisuutta

Korkeapaineiset hydraulijärjestelmät synnyttävät äärimmäisiä paineita, jolloin turvallisuuden takaamiseksi myös sen osien tulee vastata tiukkoihin turvallisuus- ja laatuvaatimuksiin. CEJNin laajan tuotekehityksen ja -testauksen avulla varmistetaan, että korkeapainehydrauliikkatuotteet toimivat luotettavasti myös ääriolosuhteissa, kuten ydinvoima-, tuulivoima-, öljy-, kaasu- ja turbiinisovellutuksissa sekä vedenalaisissa järjestelmissä.

Jatkuvaa kehitystyötä korkealaatuisten erikoistuotteiden valmistamiseksi

CEJN tekee jatkuvaa yhteistyötä yritysten kanssa kehittääkseen uusia ratkaisuja teollisuuden alati muuttuviin tarpeisiin. CEJNin valikoimasta löytyvät pikaliittimet, pistokkeet ja muut tuotteet niin hengitysilmalle, kaasulle, nesteille kuin jäähdytykseenkin.

Tarvittaessa kysy meiltä lisää CEJNin laajasta tuotevalikoimasta. Voit olla yhteydessä meihin puhelimitse 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.