Haku
Select Page

CEJN-paineilmatuotteet

CEJN-paineilmatuotteet

Lataa hinnasto ja kuvasto

Laaja työkaluvalikoimamme on esitelty kokonaisuudessaan työkaluluettelossamme. Hinnastosta löydät kaikkien jälleenmyymiemme tuotteiden hinnat.

Pikaliittimien lisäksi CEJN valmistaa paineilmajärjestelmiin laadukkaat paineilmaletkut, letkusarjat, letku- ja kaapelikelat, puhalluspistoolit sekä erilaiset lisävarusteet. Kaikkien suunnittelussa pääpaino on turvallisuudessa, laadussa ja työskentelyn tehokkuudessa.

CEJNin paineilmatuotteet ovat äärimmäisen luotettavia

CEJNin paineilmatuotteet ovat erinomainen valinta eri teollisuudenalojen vaativiin tarpeisiin. Vuosikymmenien kehitystyön tuloksena CEJN on pystynyt yhdistämään paineilmatuotteissaan korkean laadun, kustannustehokkuuden ja turvallisuusnäkökulman.

Paineilmajärjestelmissä vuotamattomuus, hyvät virtausarvot ja mahdollisimman pienet painehäviöt ovat ratkaisevia kustannussäästöjen kannalta. CEJNin laadukkaita paineilmatuotteita käytettäessä paineilmajärjestelmän toiminta on optimaalista, ja tuotantoa sekä resurssien käyttöä saadaan tehostettua.

Paineilmaletkut

CEJNin paineilmaletkujen valikoimaan sisältyy kattavasti erityyppisiä polyuretaani- eli PUR-letkuja. PUR-letkulla on hyvät virtausarvot ja materiaalina PUR on erittäin kestävä. Letkut ovat taipuisia ja kimmoisia ja säilyttävät ominaisuutensa pitkään. Lisäksi saatavilla on asennettuja letku- ja liitinyhdistelmiä, jotka toimitetaan käyttövalmiina.

Puhalluspistoolit ja paineilmatuotteiden lisävarusteet

CEJNin valmistamat puhalluspistoolit puhdistavat pinnat tehokkaasti. Ne ovat rakenteeltaan kevyitä, mukavia käsitellä ja soveltuvat sekä vasen- että oikeakätisille käyttäjille. Kahvasta saa tukevan otteen ja muovi eristää kylmän paineilman vaikutukselta. Sarja sisältää useita eri malleja: tehokkaan vakiomallin, äänenvaimennetun Star-Tip-mallin sekä turvaventtiilillä varustetun mallin. Puhalluspistooleihin on saatavilla lisävarusteina kumisuuttimia, suojakupuja ja erilaisia puhallusputkia.

CEJNin paineilmatuotteiden valikoima sisältää myös lisävarusteita: muun muassa letkukaroja ja adaptereita, joilla saadaan aikaan erilaisia letkuliitäntöjä sekä painemittareita ja Soft-Line-liitinsuojia. Pehmeät Soft-Line-suojat estävät liittimiä vahingoittamasta ympäröiviä pintoja.

Autamme mielellämme paineilmatuotteiden valinnassa

Kysy meiltä lisätietoa tuotteista ja niiden toimituksesta numerosta 010 778 1400 tai sähköpostitse osoitteesta info@pneumacon.fi.