Haku
Select Page

Hengitysilmatuotteet

Pneumaconin valikoimassa on kattava sarja hengitysilmaan liittyviä tuotteita, jotka on suunniteltu takaamaan puhtaan ja turvallisen hengitysilman eri työympäristöissä. Valikoimamme sisältää CEJNin hengitysilmakelat, monipuoliset liittimet, letkut sekä Knocksin suodatinpaketit, jotka kaikki täyttävät alan tiukimmat turvallisuusstandardit.

Turvallista hengitysilmaa kaikissa olosuhteissa

Hengitysilman laatu on ratkaisevan tärkeää erityisesti teollisuuden vaativissa työympäristöissä, missä ilman epäpuhtaudet voivat muodostaa terveysriskejä. Etenkin öljy- ja kaasuteollisuudessa rikkivedyn (H2S) kaltaiset myrkylliset kaasut ovat erityisen vaarallisia, mutta epäpuhdas hengitysilma voi aiheuttaa vakavia terveysongelmia myös muissa ympäristöissä.

CEJNin uudet hengitysilmakelat ovat erinomainen valinta turvallisen ja tehokkaan ilmansyötön varmistamiseksi. Tuotteet tarjoavat erinomaisen virtaustehon ja ne on testattu täyttämään kaikki hengitysilmaan liittyvät standardivaatimukset.

Jäähdytyspikaliittimet on kehitetty vastaamaan asiakkaiden moninaisiin tarpeisiin laitteiston jäähdyttämisessä.

CEJN hengitysilmakeloissa yhdistyvät suosittu CEJN-turvakelat sekä turvalliset ja testatut hengitysilmaletkut.

Tippavapaissa ultraFLOW-sarjan jäähdytyspikaliittimissä virtaus on erittäin hyvä.

Hengitysilmalle tarkoitettuja polyuretaaniletkuja on saatavana vahvistamattomina vihreinä spiraaliletkuina sekä punosvahvisteisina suorina letkuina.

Liittimet, letkut ja letkuasennelmat hengitysilmalle

Valikoimamme kattaa CEJNin huippulaadukkaat hengitysilmaliittimet ja -letkut, jotka ovat suunniteltu erityisesti turvallisen hengitysilman toimittamiseen. Näillä tuotteilla varmistetaan, että hengitysilma pysyy puhtaana ja turvallisena käyttökohteessa, vähentäen merkittävästi kontaminaation riskiä.

Knocks-suodatinpaketit

Knocks-suodatinpaketit ovat ihanteellisia ratkaisuja, kun tarvitaan erittäin puhdasta hengitysilmaa. Suodatinpaketit sisältävät mallista riippuen kaksi tai kolme erilaista suodatinta, jotka takaavat ilman puhtauden kaikissa tilanteissa. Knocks-suodatinpaketit ovat helppo asentaa ja ne tarjoavat pitkäaikaisen suojan hengitysilman epäpuhtauksia vastaan.

Non-Drip-sarjan jäähdytysliittimien tippavapaa irrotus soveltuu käytettäväksi palvelimissa, sähkölaitteissa ja muissa jäähdytyslaitteissa.

Knocks tarjoaa suodattimia eri käyttötarkoituksiin. Suodatinpaketti, jossa on esi- ja hienosuodatin (5 µ + 0,01 µ), sopii esimerkiksi maalauskäyttöön.

Kysy lisää hengitysilmatuotteista puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.