Haku
Select Page

RAD Torque Systems

Kanadalainen RAD valmistaa sitkeävetoisia momenttivääntimiä, jotka sopivat erinomaisesti teollisuuden vaativaan käyttöön. Vääntimiä on saatavana paineilma-, akku- ja sähkökäyttöisinä.

RAD Torque Systems

Momenttivääntimen vuokraus

Vuokraamme laadukkaita RAD-momenttivääntimiä teollisuuden vaativaan käyttöön.

Lataa hinnasto ja kuvasto

Laaja työkaluvalikoimamme on esitelty kokonaisuudessaan työkaluluettelossamme. Hinnastosta löydät kaikkien jälleenmyymiemme tuotteiden hinnat.

Jokainen RAD-momenttiväännin on huolellisen kehitystyön tulos

RAD on maailmanlaajuisesti momenttivääntimien valmistajien kärkinimiä. RADin momenttivääntimien valikoimassa on panostettu vahvasti uusimman teknologian hyödyntämiseen, korkeaan laatuun sekä suorituskykyyn.

Momenttivääntimiä on saatavilla laajalla skaalalla kokoluokissa 35–15 000 Nm. Yhteisiä ominaisuuksia kaikille näille vääntimille ovat tarkka momentti, nopeus sekä työturvallisuus.

RADin momenttivääntimet toimitetaan aina valmiina sarjoina ja toimitukseen sisältyy säilytystä sekä mukana kuljettamista helpottava kantoteline tai salkku.

Akkukäyttöinen momenttiväännin toimii missä vain

RADin akkukäyttöinen momenttiväännin on ihanteellinen vaihtoehto silloin, kun paineilmaa tai sähköä ei ole helposti saatavilla tai ei haluta käyttää, esimerkiksi kokoonpano- ja kunnossapitotyössä.

B-RAD SELECT BL -sarjan akkukäyttöinen momenttiväänninsarja on ominaisuuksiensa puolesta huippuluokkaa. Sarjan momenttivääntimissä on kiinnitetty erityistä huomiota helppoon ja selkeään ohjattavuuteen, vaihteisto sekä akku ovat erittäin kestäviä ja moottori on tehokkuudestaan huolimatta hiljainen. Saatavilla on malleja aina momenttiin 7 000 Nm saakka.

DB-RAD PLUS -sarjan digitaalisissa akkuvääntimissä haluttu momentti voidaan ohjelmoida 1Nm tarkkuudella. Sarjan momenttivääntimiin sisältyy pitkä lista työtä helpottavia ominaisuuksia: mm. matalasta jännitteestä varoitus, monitasoinen salasanasuojaus, pulttilaskuri ja astetoiminto.

Riittääkö akkukäyttöisen momenttivääntimen teho käyttötarpeisiisi? Näin valitset oikeanlaisen momenttivääntimen.

Paineilmakäyttöinen momenttiväännin sopii vaativiin kohteisiin

RADin vahvoja ja luotettavia paineilmavääntimiä on saatavilla yksi- ja kaksinopeusmalleina. Lisäksi mallistosta löytyy erityisesti raskaan kaluston pyöränpulttien kiinnittämiseen ja avaamiseen tarkoitettu väänninmallisto.

RAD GX -sarjassa on paineilmakäyttöisiä perusvääntimiä, jotka ovat kompaktin kokonsa, erinomaisen tarkkuutensa ja ehdottoman luotettavuutensa ansiosta oikea valinta teollisuuden kokoonpanotöihin sekä raskaan kaluston huoltotöihin. Jokainen sarjan momenttiväännin kattaa laajan momenttialueen, vahvin jopa 15 000 Nm saakka.

GX-2-nopeusvääntimissä tekniset ominaisuudet ovat muuten samat kuin GX-perusvääntimissä, mutta voimantarpeen kasvaessa 2-nopeuksinen momenttiväännin vaihtaa automaattisesti nopeutta. Tämä tekee työskentelystä vielä helpompaa ja sujuvampaa.

RADin valmistamat pyöränpulttivääntimet mahdollistavat tarkan vääntömomentin säädön, jotta työssä vältetään pulttien ali- ja ylikiristyminen. Vääntimiin on saatavilla myös kiinteä jatkovarsi, jonka avulla onnistuu raskaiden ajoneuvojen pyörien asennus.

Sähköinen momenttiväännin on tarkka työkalu

RADin sähköiset momenttivääntimet toimivat 230V tai 120 V jännitteillä, joten niiden käyttö on mahdollista useissa paikoissa. Sähköiset momenttivääntimet ovat myös erittäin hiljaisia, melutaso on vain 80 dB.

Digitaalisen MV-RAD-sarjan momenttivääntimet kiristävät pultit nopeasti ja luotettavasti, 1Nm:n tarkkuudella. Vääntömomentti ja muut parametrit voidaan ohjelmoida vääntimiin yksilöllisesti työn vaatimusten mukaan, ja väännin kiristää pultit automaattisesti täsmälleen haluttuun momenttiin.

Sähköiset E-RAD BLU- ja E-RAD BLU-S -momenttivääntimet hyödyntävät servomoottoriteknologiaa, jonka ansiosta pulttausaika vähenee jopa 300 % tavallisiin hydraulisiin vääntimiin verrattuna. Useita vääntimiä voidaan ohjata samalla ohjausyksiköllä, ja erittäin kehittyneet tiedonkeruu- ja työkalujenhallintaominaisuudet tuovat monia lisämahdollisuuksia. E-RAD BLU-S-vääntimissä on näiden ominaisuuksien lisäksi vielä anturi, joka mittaa pultin momentin.

Kysy meiltä lisää ja pyydä meidät tarvittaessa paikan päälle esittelemään RADin tuotteita. Voit olla yhteydessä meihin puhelimitse 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.