Haku

Deprag

Saksalainen ruuvaukseen ja paineilmatyökaluihin erikoistunut Deprag Schulz GmbH on yksi tärkeimmistä päämiehistämme ja toimimme Depragin jälleenmyyjänä koko Suomen (ja Baltian) alueella.

Deprag on paineilmatyökalujen kärkinimiä

Deprag Schulz GmbH on markkinoiden johtavia nimiä ruuvausteknologian, ruuvausautomaation, ilmamoottoreiden ja paineilmatyökalujen saroilla. Depragilla on yli 85 vuoden kokemus paineilmatyökalujen valmistamisesta, ja yrityksellä on tytäryhtiöt Yhdysvalloissa, Ruotsissa, Ranskassa, Kiinassa ja Tšekissä sekä edustajia useissa Euroopan maissa.

Laadukkaita Deprag-työkaluja tehokkaaseen työntekoon

Depragin tuotevalikoimaan kuuluu laajasti erilaisia laadukkaita paineilmatyökaluja, ruuvinvääntimiä, ruuvausautomaation rakentamiseen tarvittavia tuotteita sekä ilmamoottoreita, ja ne kaikki ovat saatavissa kauttamme. Tuotteet valmistetaan korkeiden standardien mukaan ja niissä yhdistyvät huippuluokan teknologia, kestävyys ja tarkkaan mietityt käytettävyysominaisuudet.

Maailmanluokan toimijana Deprag panostaa paljon innovointiin ja tuotekehitykseen, joten työkalujen ja tuotteiden yksityiskohdat on hiottu viimeisen päälle toimiviksi. Se mahdollistaa työssä tarkkuuden ja sitä kautta korkealaatuisen työnjäljen, unohtamatta työskentelymukavuutta ja ergonomiaa.

Asiantunteva tiimimme auttaa tuotevalinnoissa

Tunnemme Depragin tuotevalikoiman erittäin hyvin ja autamme mielellämme käyttötarkoitukseesi sopivien tuotteiden valinnassa. Myös tuotteiden toimitus onnistuu sujuvasti joko suoraan varastoltamme tai Depragilta tilaamalla.

Kysy lisää ja pyydä meidät tarvittaessa paikan päälle esittelemään Depragin tuotteita. Voit olla yhteydessä meihin puhelimitse 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.

Ruuvausteknologia järkeistää valmistusprosesseja