Haku

Paineilmatyökalut

Paineilmatyökalut

Deprag Schulz GmbH tunnetaan laadukkaiden paineilmatyökalujen valmistajana. Tuotevalikoima sisältää monipuolisesti erilaisia paineilmatyökaluja aina pora-, hioma- ja kierteityskoneista leikkureihin ja talttavasaroihin saakka.

Deprag panostaa paineilmatyökalujen laatuun

Jokainen Depragin tuotteista on käynyt läpi tarkan tuotekehitys- ja valmistusprosessin, jolla pystytään varmistamaan niiden korkealaatuiset ammattikäyttöön soveltuvat ominaisuudet. Depragin paineilmatyökalut takaavat moitteettoman työnjäljen lisäksi myös ensiluokkaisen työskentelymukavuuden. Teknologialtaan edistykselliset mutta kuitenkin kestävät paineilmatyökalut valmistetaan Depragin tehtailla Saksassa ja Tšekissä.

Depragin tehokkaat hiomakoneet vastaavat erilaisiin käyttötarkoituksiin

Depragin paineilmahiomakoneissa on laitteen pieneen kokoon saatu yhdistettyä tehokkaat kierrosluvut. Näppärissä hiomakoneissa onkin tarpeeksi potkua selvitäkseen myös hankalista työtehtävistä ahtaissa paikoissa. Kattava valikoima kulma-, turbiini- ja nauhahiomakoneita tarjoaa vaihtoehtoja monenlaisia käyttötarkoituksia varten.

Depragin tehokkaaseen aineenpoistoon suunnitellut, paineilmalla toimivat suorahiomakoneet kestävät loistavasti jatkuvaa käyttöä. Kiristysistukalla varustettujen suorahiomakoneiden teho riittää 100 watista aina 1 kW:n saakka, tuotteesta riippuen. Eripituiset karat mahdollistavat materiaalin työstämisen erittäin vaikeissa sijainneissa. Alhaisten tärinä- ja äänitasojen myötä myös työskentely suorahiomakoneilla on erityisen miellyttävää.

Pora- ja kierteityskoneita on saatavissa kulma- ja suoramallisena

Depragin pistooliliipaisimella toimivissa paineilmaporakoneissa toisiinsa kytkeytyvät laitteiden ketterä koko ja tarvittaessa jopa 1,85 kW tuottava voimakas moottori. Työnteon helpottamiseksi porakoneiden suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota niiden keveyteen ja tasapainoon.

Vaikeasti saavutettaviin tai ahtaisiin kohteisiin soveltuvat erinomaisesti Depragin paineilmalla toimivat suora- ja kulmaporakoneet.

Helppokäyttöisiä ja kestäviä kierteityskoneita on saatavilla pistooli- ja suoramallisina. Pistoolimaisten kierteityskoneiden suunnanvaihto tapahtuu liipaisimesta painamalla, kun taas suorassa mallissa pyörimissuunta vaihtuu työnnä ja vedä -yhdistelmällä.

Vaativaan työhön suunnitellut taltta- ja piikkausvasarat sekä neulahakkurit

Kun pinnat vaativat puhdistusta ruosteesta, maalista tai hitsauskuonasta, on neulahakkuri tähän työhön oikea vaihtoehto. Kulutusta kestävät neulahakkurit soveltuvat hyvin erilaisille pinnoille, myös epätasaisille.

Pneumaconin valikoimassa on kattavasti erilaisia Depragin paineilmalla toimivia taltta- ja piikkausvasaroita – aina kevyemmästä 1 kg vasarasta järeämpään työhön suunniteltuihin 30 kg vasaroihin saakka. Taltta- ja piikkausvasaroita on mahdollista käyttää monipuolisesti niittaus-, piikkaus-, talttaus- tai puhdistustöihin.

Depragin paineilmatyökaluvalikoimasta tuotteita myös erikoisempiin työtehtäviin

Depragin paineilmaketjusaha toimii erinomaisesti paikoissa, jotka aiheuttavat normaalille ketjusahalle ylitsepääsemättömiä vaikeuksia, kuten kosteissa tai räjähdysvaarallisissa tiloissa tai vedenalaisessa työskentelyssä. Muotokielensä ansiosta puukkosaha puolestaan helpottaa työskentelyä ahtaissa paikoissa.

Depragin paineilmatyökaluista viila-, lanka- ja levysakset auttavat erinomaisen työnjäljen varmistamisessa.

Kysy tarvittaessa lisätietoa tuotteista ja niiden toimituksesta puhelimitse 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.

Ladattavat aineistot

Laaja työkaluvalikoimamme on esitelty kokonaisuudessaan työkaluluettelossamme. Hinnastosta löydät kaikkien jälleenmyymiemme tuotteiden hinnat.