Haku
Select Page

Myymme yhdysvaltalaisen GASTin sekä saksalaisen Depragin valmistamia laadukkaita paineilmamoottoreita. Tyypillisiä paineilmamoottoreiden käyttökohteita ovat esimerkiksi sekoittimet ja käyttömoottorit.

Depragin paineilmamoottoreissa on varaa valita

Deprag valmistaa paineilmamoottoreita lukuisissa eri kokoluokissa ja eri pintamateriaaleissa. Sauvamallisten paineilmamoottoreiden käyttökohteita ovat mm. kuljettimet ja maalisekoittimet. POWER LINE -moottoreille sopivia kohteita ovat esimerkiksi hydraulipumppujen moottorit, siirtomoottorit, kelaimet ja paperikoneiden leikkurit. Haponkestävät laippamalliset moottorit sopivat erityisen vaativiin kohteisiin. Moottoreita toimitetaan myös asiakaskohtaisina, räätälöityinä versioina. Tutustu Depragin paineilmamoottoreihin tästä »

Vahvat GASTin paineilmamoottorit teollisuuden tarpeisiin

GASTin paineilmamoottoreissa osien geometria on pidetty yksinkertaisena ja energiahuolto varmana, joten moottorit ovat käyttöluotettavuudeltaan erittäin hyviä ja ylläpitokustannuksiltaan edullisia. Paineilmamoottoreiden materiaali on useimmiten valurauta, ja maksimikierrosluku on kokoluokasta riippuen 3 000–10 000 1/min. Maksimikäyttöpaine on 7 baaria. Suurin osa paineilmamoottoreista on tarkoitettu käytettäväksi sumuvoitelun kera, mutta saatavana on myös voiteluvapaita moottoreita. Paineilmamoottoreiden valikoimasta löytyy vakiomallisia sekä vaihteellisia moottoreita. Moottoreita toimitetaan myös IEC- tai NEMA-laipalla varustettuna, jolloin ne voidaan helposti yhdistää eri vaihteistoihin. Moottoreiden mukana toimitetaan aina myös äänenvaimennin. Tutustu GASTin paineilmamoottoreihin tarkemmin tästä »

 

Kysy lisää tuotteistamme puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.