Haku
Select Page

Paineilmaliittimet

Paineilmaliittimet ja paineilmapikaliittimet jotka on suunniteltu vaativaan ammattikäyttöön. Lue lisää ja tutustu edustamiimme paineilmaliittimiin.

Paineilmaliittimet

Paineilmaliittimet, jotka on suunniteltu vaativaan ammattikäyttöön

Paineilmaliittimet, jotka on suunniteltu vaativaan ammattikäyttöön

Pneumaconin valikoimista löytyvät paineilmaliittimet ovat varma valinta kaikkiin teollisuuden tarpeisiin. Valikoimasta löytyvät laadukkaat vakiomalliset paineilmapikaliittimet, turvalukituksella varustetut paineilmapikaliittimet, eSafe-turvapikaliittimet sekä Multi-Link-jakotukit.

Paineilmapikaliittimet

Valikoimassamme olevat paineilmapikaliittimet on varustettu turvalukituksella. CEJNin eSafe -paineilmapikaliitin turvalukituksella on uuden sukupolven innovatiivinen ja patentoitu keksintö. Tällä paineilmapikaliittimellä on erinomaiset virtausarvot ja erittäin pienet painehäviöt

Paineilmaliittimien ja paineilmapikaliittimien kehitystyö pohjautuu tuotteiden paineilmavirtauksen parantamiseen ja painehäviöiden vähentämiseen. Korkealuokkaisten paineilmaliittimien ansiosta laitteet toimivat ennen kaikkea turvallisesti, mutta myös niiden virtausarvot ovat huippuluokkaa ja painehäviö minimaalinen.

Paineilmaliittimet »
Paineilmaletkut ja paineilmapistoolit »

Lue lisää blogista Turvallisuus on paineilmatuotteissa ykkösasia.

Testauspikaliittimet varmistavat laadun

POLOn patentoidut testauspikaliittimet edustavat korkealaatuista ammattimaista osaamistasoa.

Patentoidut testauspikaliittimet edustavat korkealaatuista ammattimaista osaamistasoa.

Testauspikaliittimet on tarkoitettu neste- tai kaasupiirien ja -komponenttien tiiviyden, toiminnan ja paineenkeston testaamiseen. Testauspikaliittimet ovat erinomainen valinta laite- ja komponenttivalmistajille, jotka haluavat nopeasti, helposti ja turvallisesti varmistaa tuotteidensa tiiviyden, toiminnan tai paineenkeston.

Patentoidut testauspikaliittimet edustavat korkealaatuista ammattimaista osaamistasoa. Ne sopivat erinomaisesti testauksiin, joilta vaaditaan ehdotonta luotettavuutta ja helppoa toteuttamistapaa. POLO-pikaliitinten kehittämisessä on panostettu erityisesti työn sujuvoittamiseen. Tavoitteena on lyhyempi liitäntä- ja irrottamisaika sekä työntekijälle aiheutuvan rasituksen vähentäminen.

» Tutustu POLOn valikoimaan sivuillamme

Kysy lisää paineilmaliittimistä puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.