Haku
Select Page

Kompressorit

Valikoimaamme kuuluu laadukkaita kompressoreita Thomasilta, GASTilta ja JUN-AIRilta.

Thomasin laadukkaat kompressorit teollisuuden ja muiden alojen tarpeisiin

Thomas on amerikkalaisen Gardner Denverin tuotemerkki, joka valmistaa öljyvapaita vakuumipumppuja ja paineilmakompressoreita lähes minikokoisesta isoihin yksiköihin saakka.

Paineilmakompressoria käytetään paineilman tuottamiseen, ja sopiva paineilmakompressori valitaan käyttökohteen mukaan. Thomas-valikoimaan kuuluvat pääasiassa lamelli- ja kalvopumput sekä keinumäntä- ja mäntäkompressorit, ja lähes kaikkia malleja voidaan käyttää joko vakuumille tai paineelle. Valikoimamme kompressorit on tarkoitettu pääasiassa pieniin paikallisiin tarpeisiin esimerkiksi ajoneuvoissa.

Yleisimpiä kompressorimalleja toimitetaan erijännitteisillä moottoreilla, yleisimmin 12 ja 24 VDC sekä 230 V/ AC. Osa Thomasin paineilmakompressoreista on tarkoitettu ainoastaan jaksottaiseen käyttöön moottorin suljetun rakenteen vuoksi.

Kaikki Thomas-malliston paineilmakompressorit on suunniteltu toimimaan ilman öljyvoitelua. Näin ollen niiden tuottama ilma ei sisällä epäpuhtauksia enempää kuin ympäristön ilma. Öljyttömän kompressorin tuottama paineilma soveltuu käytettäväksi myös kohteissa, joissa paineilman laatu on tärkeää, esimerkiksi laboratorioissa ja hammashoidossa. Lisäksi öljyttömän kompressorin etuja ovat ympäristöystävällisyys ja pienemmät kustannukset.

Thomasin öljyttömät mäntäkompressorit soveltuvat erinomaisesti tuottamaan painetta myös ajoneuvokäytössä. Suurin osa malleista on saatavana joko 12 tai 24 V tasavirtamoottorilla. Ne soveltuvat parhaiten esimerkiksi istuimien, jousituksen tai erilaisten apulaitteiden säätölaitteeksi.

Tutustu Thomas-kompressoreihin tarkemmin tästä »

JUN-AIRin kompressorit ammattikäyttöön

kompressoriJUN-AIR-kompressorit on suunniteltu kohteisiin, joissa vaaditaan hiljaista äänitasoa, luotettavaa toimintaa ja alhaisia huoltokustannuksia. Kompressoreja valmistetaan sekä öljyvapaina että voideltuina versioina. Öljyvapaat mallit soveltuvat erityisesti elintarvikekäyttöön sekä esimerkiksi hammaslääkärilaitteistoihin.

Lisäksi on saatavana myös erikoisäänenvaimennettu versio koteloituna ja tarvittaessa kuivaimella varustettuna. Kompressoreja toimitetaan ilman säiliötä tai säiliöllä varustettuna.

Tutustu JUN-AIR-kompressoreihin »

JUN-AIRin kompressoreissa käytetään GASTin pumppuja, joita on saatavilla myös erillisinä.

Kysy lisää tuotteistamme puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.