Haku
Select Page

Ruuvinvääntimet ja ruuvaus

Paineilma- tai sähkökäyttöiset ruuvinvääntimet tekevät työstä huomattavasti sujuvampaa perinteisiin työkaluihin verrattuna. Nykyaikainen ruuvausteknologia tuo monia ratkaisuja työn kuormittavuuden vähentämiseen, työvaiheiden nopeuttamiseen ja laadun parantamiseen. Lisäksi ruuvausautomaatio mahdollistaa jopa täysautomaattiset linjaratkaisut.

Paineilmakäyttöiset ruuvinvääntimet tehostavat tuotantoa

Paineilmakäyttöiset ruuvinvääntimet sopivat moneen tilanteeseen.

Paineilmakäyttöiset ruuvinvääntimet sopivat moneen tilanteeseen.

Teollisessa massatuotannossa oikeanlaisen ruuvinvääntimen valinnalla on ratkaiseva merkitys esimerkiksi tuotevirheiden minimoimisessa ja korkealaatuisen tuotannon varmistamisessa. Mitä helpompi ruuvinväännintä on käsitellä, sitä nopeammin työskentelykin onnistuu.

Paineilmakäyttöisissä ruuvinvääntimissä on runsaasti valinnanvaraa tehtävän työn vaatimusten mukaan. Maahantuomamme Depragin valikoimasta löytyvät sopivat ruuvinvääntimet niin mikrokokoisten töiden suorittamiseen lääketieteellisen teknologian tai elektroniikan aloilla kuin muihinkin eri teollisuuden alojen käyttötarkoituksiin. Vääntimet toimivat joko paineilmalla tai sähköllä, ja ne sopivat sekä käsi- että automaatiokäyttöön.

Tutustu Depragin ruuvinvääntimiin tästä »

Lataa opas ruuvausteknologian monista mahdollisuuksista

Teollisuuden ruuvausratkaisut parantavat työergonomiaa

Yksilöllisesti toteutetut ruuvausratkaisut mahdollistavat ergonomisen työkalujen käsittelyn ja vähentävät näin huomattavasti työn kuormittavuutta työntekijöille. Ruuvausratkaisuilla saadaan poistettua rasittava kiertoliikkeen tarve sekä pienennettyä tarvetta ruuvinvääntimen kannattelulle, josta aiheutuu jatkuvaa staattista rasitusta ylävartalolle.

Kun ergonomia saadaan ruuvausratkaisua hyödyntämällä paremmaksi, on sillä poikkeuksetta positiivinen vaikutus myös työn tarkkuuteen ja tehokkuuteen.

Tutustu blogiin Ruuvausteknologia työn ergonomian parantajana.

Ruuvausautomaatiolla tehokkuutta

Ruuvausautomaatio on tehokas tapa parantaa tuottavuutta sekä tuotteiden saatavuutta, oli toimiala sitten mikä tahansa elektroniikasta lääketieteelliseen teknologiaan. Ruuvaus on useimmiten yksinkertainen työvaihe, joka on helposti automatisoitavissa.

Ruuvausautomaatin suunnittelu ja toteutus on aina asiakaskohtainen ja tarvittavat tuoteratkaisut valitaan räätälöidysti asiakkaan tarpeen ja tuotteen sekä komponenttien asettamien vaatimusten mukaisesti. Laitteisto voi hoitaa yhden työvaiheen tai siinä voidaan yhdistää useampi toiminto: esimerkiksi automaattinen ruuvinsyöttö, automaattinen ruuvaus, hitsaus ja muut tarvittavat vaiheet.

Lue lisää ruuvauksen automatisoinnista ›

Lataa opas ruuvausteknologian monista mahdollisuuksista

Maksuttomasta oppaasta saat hyödyllistä lisätietoa ruuvausteknologian hyödyntämisestä pienelektroniikan kokoonpanolinjoilla ja muussa teollisuuden käytössä.