Haku
Select Page

Hydrauliikkaliittimet

CEJN-hydrauliikkaliittimet takaavat puhtaat ja vuotamattomat järjestelmät

CEJN-hydrauliikkatuotteista löytyy sopivat vaihtoehdot kaikkiin hydrauliikan käyttökohteisiin

CEJN-hydrauliikkatuotteista löytyy sopivat hydrauliikkaliittimet kaikkiin käyttökohteisiin.

CEJNin hydrauliikkavalikoima sisältää runsaasti erilaisia tuotteita, joista löytyvät sopivat hydrauliikkaliittimet kaikkiin käyttökohteisiin.

Flat-face-hydrauliikkaliittimien avulla epäpuhtauksien pääsyä hydrauliseen järjestelmään voidaan vähentää radikaalisti. Tippavapaan irrotuksensa ansiosta Flat-face-hydrauliikkaliittimet eivät myöskään vuoda ulos järjestelmässä kiertäviä nesteitä. Kun hydraulijärjestelmien likaantuminen ja vuodot saadaan estettyä, koneiden ylläpitokustannukset laskevat, järjestelmän käyttöikä pidentyy ja ympäristökuormitukset vähenevät.

Erityistä kestävyyttä hydrauliikkaliittimiltä edellyttävissä töissä CEJNin kierrettävä TLX-liitin on oikea valinta. Se on suunniteltu kestämään vuotamatta suuretkin paineenvaihtelut ja tiheimmät virtauspiikit esimerkiksi iskuvasaroissa.

CEJNin Multi-X-liitinlevyjärjestelmä on suunniteltu vaativien mobilehydrauliikan sovellutusten käyttöön, panostaen hydraulijärjestelmän tehokkuuteen ja laitteen kytkemisen helppouteen. WEO Plug-in -liittimet letkuliitännöissä helpottavat hydrauliikkaletkujen asentamista ja irrottamista.

WEO Plug-In -hydrauliikkaliittimissä yhdistyvät helppokäyttöisyys, pieni tilantarve ja turvallisuus. Ne napsautetaan tiiviisti paikalleen ilman työkaluja, joten työskentely on erittäin tehokasta.

Stucchi-hydrauliikkaliittimet

Stucchin tuoteohjelma käsittää hydrauliikan perusliittimiä, flat-face-liittimiä sekä hydraulivasaroille tarkoitettuja kierreliittimiä

Stucchin tuoteohjelma käsittää hydrauliikan perusliittimiä, flat-face-liittimiä sekä hydraulivasaroille tarkoitettuja kierreliittimiä

Stucchin tuoteohjelma käsittää hydrauliikan perusliittimiä, flat-face-liittimiä sekä hydraulivasaroille tarkoitettuja kierreliittimiä. Mobilehydrauliikan liitinlevyt muodostavat osaltaan kattavan valikoiman monipuolisia levyvaihtoehtoja lukuisiin eri kohteisiin. Useissa kansainvälisesti tunnetuissa tuotteissa käytetään ensiasennuksena Stucchin hydrauliikkaliittimiä.

Tutustu CEJNin hydrauliikkatuotteisiin tästä »
Tutustu Stucchin hydrauliikkatuotteisiin tästä »

Lue myös blogi Tehokkaasti toimiva hydrauliikkajärjestelmä vaatii laadukkaat liittimet.

 

POLO-testauspikaliittimet varmistavat laadun

POLOn patentoidut testauspikaliittimet edustavat korkealaatuista ammattimaista osaamistasoa.

POLOn patentoidut testauspikaliittimet edustavat korkealaatuista ammattimaista osaamistasoa.

POLO Connectors -testauspikaliittimillä neste- tai kaasupiirien ja -komponenttien tiiviys, toiminta ja paineenkesto on äärimmäisen helppoa ja nopeaa varmistaa. Ne ovat erinomainen valinta laite- ja komponenttivalmistajille, jotka haluavat nopeasti, helposti ja turvallisesti varmistaa tuotteidensa tiiviyden, toiminnan tai paineenkeston.

POLOn patentoidut testauspikaliittimet edustavat korkealaatuista ammattimaista osaamistasoa. Ne sopivat erinomaisesti testauksiin, joilta vaaditaan ehdotonta luotettavuutta ja helppoa toteuttamistapaa. POLO-pikaliitinten kehittämisessä on panostettu erityisesti työn sujuvoittamiseen. Tavoitteena on lyhyempi liitäntä- ja irrottamisaika sekä työntekijälle aiheutuvan rasituksen vähentäminen.

» Tutustu POLOn valikoimaan sivuillamme

Kysy lisää paineilmaliittimistä puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.