Haku
Select Page

Hydrauliikkaliittimet

Laadukkaat hydrauliikkaliittimet takaavat puhtaat ja vuotamattomat järjestelmät

CEJN-hydrauliikkatuotteista löytyy sopivat vaihtoehdot kaikkiin hydrauliikan käyttökohteisiin

Hydrauliikkaliittimet kaikkiin käyttökohteisiin.

Pneumaconin hydrauliikkaliitinten valikoima sisältää runsaasti erilaisia tuotteita, joista löytyvät sopivat hydrauliikkaliittimet kaikkiin käyttökohteisiin.

Tippavapaat flat-face-hydrauliikkaliittimet

Flat-face-hydrauliikkaliittimien avulla epäpuhtauksien pääsyä hydrauliseen järjestelmään voidaan vähentää radikaalisti. Tippavapaan irrotuksensa ansiosta Flat-face-hydrauliikkaliittimet eivät myöskään vuoda ulos järjestelmässä kiertäviä nesteitä. Kun hydraulijärjestelmien likaantuminen ja vuodot saadaan estettyä, koneiden ylläpitokustannukset laskevat, järjestelmän käyttöikä pidentyy ja ympäristökuormitukset vähenevät. Tarjoamme sekä CEJNin että Stucchin flat-face-liittimiä.

Kierrettävät hydrauliikkaliittimet vaativiin töihin

Erityistä kestävyyttä hydrauliikkaliittimiltä edellyttävissä töissä CEJNin kierrettävä TLX-liitin on oikea valinta. Se on suunniteltu kestämään vuotamatta suuretkin paineenvaihtelut ja tiheimmät virtauspiikit esimerkiksi iskuvasaroissa. Koko TLX-liittimen rakenne on suunniteltu niin, että se kestää todella kovaa käyttöä. Tämän vuoksi CEJN itse käyttääkin liittimistä määrittelyä ”super duty”.

Tutustu TLX-liittimiin tästä »

Liitinlevyt useiden liittimien samanaikaiseen käsittelyyn

CEJNin Multi-X-liitinlevyjärjestelmä on suunniteltu vaativien mobilehydrauliikan sovellutusten käyttöön, panostaen hydraulijärjestelmän tehokkuuteen ja laitteen kytkemisen helppouteen. WEO Plug-in -liittimet letkuliitännöissä helpottavat hydrauliikkaletkujen asentamista ja irrottamista. WEO Plug-In -hydrauliikkaliittimissä yhdistyvät helppokäyttöisyys, pieni tilantarve ja turvallisuus. Ne napsautetaan tiiviisti paikalleen ilman työkaluja, joten työskentely on erittäin tehokasta.

Tutustu CEJNin hydrauliikkatuotteisiin tästä »

Stucchi-hydrauliikkaliittimet

Hydrauliikkaliittimet, flat-face-liittimet sekä hydraulivasaroille tarkoitettut kierreliittimet löydät Stucchin valikoimasta.

Hydrauliikkaliittimet, flat-face-liittimet sekä hydraulivasaroille tarkoitettut kierreliittimet löydät Stucchin valikoimasta.

Stucchin tuoteohjelma käsittää hydrauliikan perusliittimiä, flat-face-liittimiä sekä hydraulivasaroille tarkoitettuja kierreliittimiä. Mobilehydrauliikan liitinlevyt muodostavat osaltaan kattavan valikoiman monipuolisia levyvaihtoehtoja lukuisiin eri kohteisiin. Useissa kansainvälisesti tunnetuissa tuotteissa käytetään ensiasennuksena Stucchin hydrauliikkaliittimiä.

Tutustu Stucchin hydrauliikkatuotteisiin tästä »

Lue myös blogi Tehokkaasti toimiva hydrauliikkajärjestelmä vaatii laadukkaat liittimet.

 

POLO-testauspikaliittimet varmistavat laadun

POLOn patentoidut testauspikaliittimet edustavat korkealaatuista ammattimaista osaamistasoa.

POLOn patentoidut testauspikaliittimet edustavat korkealaatuista ammattimaista osaamistasoa.

POLO Connectors -testauspikaliittimillä neste- tai kaasupiirien ja -komponenttien tiiviys, toiminta ja paineenkesto on äärimmäisen helppoa ja nopeaa varmistaa. Ne ovat erinomainen valinta laite- ja komponenttivalmistajille, jotka haluavat nopeasti, helposti ja turvallisesti varmistaa tuotteidensa tiiviyden, toiminnan tai paineenkeston.

POLOn patentoidut testauspikaliittimet edustavat korkealaatuista ammattimaista osaamistasoa. Ne sopivat erinomaisesti testauksiin, joilta vaaditaan ehdotonta luotettavuutta ja helppoa toteuttamistapaa. POLO-pikaliitinten kehittämisessä on panostettu erityisesti työn sujuvoittamiseen. Tavoitteena on lyhyempi liitäntä- ja irrottamisaika sekä työntekijälle aiheutuvan rasituksen vähentäminen.

» Tutustu POLOn valikoimaan sivuillamme

Kysy lisää hydrauliikkaliittimistä puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.