Haku
Select Page

Stucchi-liitinlevyt

Stucchi-liitinlevyt

Lataa hinnasto ja kuvasto

Laaja työkaluvalikoimamme on esitelty kokonaisuudessaan työkaluluettelossamme. Hinnastosta löydät kaikkien jälleenmyymiemme tuotteiden hinnat.

Mobilehydrauliikassa lisälaitteiden yhdistäminen on monesti hankalaa useiden letkujen takia. Lisäksi lämpötilojen vaihtelu aiheuttaa usein vastapaineen irralliseen lisälaitteeseen, jolloin kytkeminen voi olla erittäin hankalaa.

Stucchi S.p.A. on kehittänyt ratkaisun liikkuvan kaluston hydrauliikkakytkentöjen helpottamiseksi. Myös vastapaineessa kytkeytyvien ryhmäpikaliittimien eli toiselta nimeltä liitinlevyjen ansiosta hydrauliikkaliittimet voidaan irrottaa ja kytkeä, kun letkussa on painetta – kunhan työtoiminto ei ole päällä.

Hydrauliikkaliitinlevyt eri käyttökohteisiin

Levyjä on saatavana useita eri versioita ja kokoluokkia. Yleisimmät on varustettu 2, 4 tai 6 liittimellä. Liitinlevypaketti käsittää aina peruslevyn kahvalla, mobilelevyn sekä pölysuojan. Lisävarusteena on saatavana myös työlaitteeseen kiinnitettävä teline liitinlevylle, kun se ei ole koneeseen kytkettynä. Levyjä voidaan myöskin toimittaa erikoispinnoitetuilla ja mutterivarmistetuilla liittimillä varustettuina vaativiin olosuhteisiin.

Letkujen koko ja lukumäärä on suhteutettu levyjen kokoon ja letkunipusta ei saa aiheutua liian suurta sivuttaiskuormaa paketille. Lisätietoa käyttöohjeissa.

Vankkarakenteiset GRK3, GRU6 ja GR6AF -liitinlevypaketit soveltuvat erityisesti puutavaranostureihin.

Kysy lisää ammattilaisten Stucchi-hydrauliikkaliittimistä puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.