Haku

Liitinlevyt

Mobilehydrauliikassa lisälaitteiden yhdistäminen on monesti hankalaa useiden letkujen takia, mutta usein myös lämpötilavaihteluiden vuoksi. Lämpötilojen vaihtelu aiheuttaa usein vastapaineen irralliseen lisälaitteeseen, jolloin kytkeminen on erittäin hankalaa.
Stucchi S.p.A. on kehittänyt ratkaisun tähän ongelmaan: Myös vastapaineessa kytkeytyvien liitinlevyjen ansiosta liittimet voidaan irrottaa ja kytkeä, kun letkussa on painetta – kunhan työtoiminto ei kuitenkaan ole päällä.
Levyjä on saatavana useita eri versioita ja kokoluokkia. Yleisimmät on varustettu 2:lla, 4:llä tai 6:lla liittimellä. Liitinlevypaketti käsittää aina peruslevyn kahvalla, mobilelevyn sekä pölysuojan. Lisävarusteena on saatavana myös teline mobilelaitteelle, kun se ei ole koneeseen kytkettynä. Levyjä voidaan myöskin toimittaa erikoispinnoitetuilla ja mutterivarmistetuilla liittimillä varustettuina vaativiin olosuhteisiin.
Letkujen koko ja lukumäärä on suhteutettu levyjen kokoon ja letkunipusta ei saa aiheutua liian suurta sivuttaiskuormaa paketille. Lisätietoa käyttöohjeissa.

Vankkarakenteiset GRK3, GRU6 ja GR6AF -liitinlevypaketit soveltuvat erityisesti puutavaranostureihin.