Haku
Select Page

FinnMETKO 2022

15.8.2022

Olemme mukana FinnMetko 2022 -messuilla! Syyskuun alussa Pneumacon ja muut raskaskonealan ammattilaiset kokoontuvat Jämsään FinnMetko-messuille. Messut järjestetään 1.–3.9. Jämsässä. Osastollamme 508 esittelemme messuyleisölle mm. hydraulivasaroihin ja pulverointilaitteisiin sopivat pikaliittimet, CEJN:in ja Stucchin ryhmäpikaliittimiä sekä RAD:in momenttivääntimiä.   Tervetuloa osastollemme 508 puistometsään!

Lue lisää aiheesta:FinnMETKO 2022

Pneumaconin messukevät

21.3.2022

Parin vuoden messutauon jälkeen näyttäisi vihdoin siltä, että pääsemme osallistumaan ihan oikeille messuille! Pneumaconin messukevät lähtee liikkeelle Viron Tartosta, jossa järjestetään 21.–23.4. Maamess-messut. Lue lisää Maamess-messuista   Teknologia 22, Helsingin messukeskus Toukokuun ensimmäisellä viikolla Pneumacon osallistuu jopa kaksille messuille! Teknologia 22-messut järjestetään 3.–5.5. Helsingin messukeskuksessa. Teknologiamessuilla meillä on esillä CEJNin ja Stucchin hydrauliikkatuotteita, CEJNin jäähdytyspikaliittimiä sekä […]

Lue lisää aiheesta:Pneumaconin messukevät
Pneumaconin asiantuntijat auttavat räätälöityjen teollisuuden ratkaisujen suunnittelemisessa.

Räätälöityjä teollisuuden laiteratkaisuja monipuolisella asiantuntemuksella

15.2.2022

Itä-Suomen aluemyyntipäällikkömme Tuomo Myllärinen kertoo, kuinka Pneumaconin kyky auttaa asiakkaitamme ei perustu pelkästään laajaan tuotevalikoimaan ja syvään tuotetietämykseen, vaan myös sujuvaan yhteistyöhön laitevalmistajien, jälleenmyyjien ja asiakasyritysten omien asiantuntijoiden kanssa.

Lue lisää aiheesta:Räätälöityjä teollisuuden laiteratkaisuja monipuolisella asiantuntemuksella

Kysy lisää tuotteistamme

Puh. 010 778 1400
info@pneumacon.fi

Jätä yhteydenottopyyntö