Haku
Select Page

POLO Connectors

POLO-testauspikaliittimet ovat innovatiivinen ratkaisu teollisuuden matalissa ja korkeissa paineissa käytettävien neste- tai kaasupiirien ja -komponenttien testaukseen.

POLO Connectors

Lataa hinnasto ja kuvasto

Laaja työkaluvalikoimamme on esitelty kokonaisuudessaan työkaluluettelossamme. Hinnastosta löydät kaikkien jälleenmyymiemme tuotteiden hinnat.

POLO S.r.l. on saavuttanut korkean ammattimaisen osaamistason kehittyneissä teknologioissa, erityisesti teollisuusautomaatiossa ja teollisuuden käyttämien erikoistuotteiden kehittämisessä. POLO on erikoistunut toimintoihin, jotka liittyvät erikoistuotteiden, koneiden, teollisuusjärjestelmien ja laitteiden suunnitteluun.

Muutaman viime vuoden aikana POLO on keskittynyt TESTAUSLIITTIMIIN ja PIKALIITTIMIIN, jotka edustavat innovatiivista ratkaisua kenttätestien ja erityisesti teollisuuden testien alalla.

POLO-testausliittimet ovat ihanteellinen vaihtoehto piirien tai komponenttien toiminnalliseen testaukseen, joissa on sisä- tai ulkokierre, profiili, muoto, kaulus, laippa tai sileä putki, ja joissa osilta vaaditaan maksimaalista luotettavuutta, turvallisuutta ja käyttömukavuutta, mikä lyhentää oleellisesti testaamiseen tarvittavaa aikaa.

POLO-testauspikaliittimet soveltuvat erinomaisesti paineen kanssa tekemisissä oleville piiri- ja komponenttivalmistajille ja -toimittajille, jotka haluavat tarkistaa ja taata tuotteidensa tiiviyden.
Patentoitujen POLO-testausliittimien käyttö takaa huomattavasti nopeamman liitäntä- ja irrotusajan sekä merkittävästi pienemmän rasituksen.

POLO-testausliittimet ovat 100 % POLON valmistamia ja testaamia ja ne ovat kansainvälisten laboratorioiden sertifioimia. Liittimet valmistetaan Italiassa.
Asiakaskohtaisia tuotteita sekä standardoimattomia mittoja on saatavissa asiakkaan pyynnöstä.

Kysy lisää tuotteistamme puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.