Haku
Select Page

Stucchi

Stucchi on yksi maailman arvostetuimmista hydrauliikkaliittimien valmistajista.

Stucchi

Lataa hinnasto ja kuvasto

Laaja työkaluvalikoimamme on esitelty kokonaisuudessaan työkaluluettelossamme. Hinnastosta löydät kaikkien jälleenmyymiemme tuotteiden hinnat.

Stucchi perustettiin Italiassa vuonna 1960, ja sen hydrauliikkaliittimiin luotetaan niin lentoteollisuudessa, valmistavassa teollisuudessa, maataloudessa kuin liikkuvan kalustonkin parissa. Lukuisissa kansainvälisesti tunnetuissa tuotteissa käytetään ensiasennuksena Stucchin hydrauliikkaliittimiä.

Laadukkaat hydrauliikkaliittimet ja hydrauliikkaliitinlevyt

Stucchin tuoteohjelmaan kuuluvat hydrauliikan perusliittimet, flat-face -liittimet, hydraulivasaroille tarkoitetut kierreliittimet sekä mobilehydrauliikan liitinlevyt eli ryhmäpikaliittimet.

Stucchin tuotteet on valmistettu äärimmäisen korkeiden laatustandardien mukaan, mutta kaikki hydrauliikkaliittimet on hinnoiteltu järkevästi. Yhtiön asiakaspalvelu tunnetaan aktiivisesta ja asiakkaiden tarpeet hyvin huomioivasta otteesta.

Hydrauliikkaliittimissä on syytä panostaa laatuun, kestävyyteen ja monipuolisiin ominaisuuksiin, joita löytyy kaikista Stucchin liittimistä.

Tippavapaat flat face -liittimet estävät epäpuhtauksien päätymistä hydrauliseen järjestelmään ja nesteitä vuotamasta ulos. Liitinlevyt puolestaan mahdollistavat useita letkuja vaativien lisälaitteiden kytkemisen.

Kestävien hydrauliikkapikaliitinten myötä kaluston kestävyyteen voi luottaa, työt eivät keskeydy turhaan ja työturvallisuus pysyy korkealla tasolla. Siksi Stucchi on lukuisten ammattilaisten ykkösvalinta.


Kysy lisää ammattilaisten Stucchi-hydrauliikkaliittimistä puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.