Haku
Select Page

Stucchi – Flat Face -kierreliittimet

Stucchin flat face -kierreliittimet on suunniteltu kovaan käyttöön.

Stucchi – Flat Face -kierreliittimet

Lataa hinnasto ja kuvasto

Laaja työkaluvalikoimamme on esitelty kokonaisuudessaan työkaluluettelossamme. Hinnastosta löydät kaikkien jälleenmyymiemme tuotteiden hinnat.

Stucchin flat face -liittimien valikoimaan kuuluvat sarjat VP, VEP ja VEP-HD, jotka on suunniteltu kestämään suuria määriä sykkiviä paineiskuja. Ne soveltuvat siis erinomaisesti muun muassa hydraulisiin vasaroihin.

Tippavapaat hydrauliikkapikaliittimet

Nykyaikaiset flat face -hydrauliikkapikaliittimet ovat täysin tippavapaita, minkä takia niitä suositellaan myös kiinteistönhuoltokoneisiin sekä muuhun liikkuvaan kalustoon. Hydrauliikkaöljy on ongelmajätettä päästessään ulos liittimestä. Se voi sotkea ja aiheuttaa myös turvallisuushaittoja.

Flat face -rakenteen ansiosta hydrauliikkaliittimet on lisäksi helppo pitää puhtaina, ja venttiilirakenteen myötä hydrauliikkaliittimet voidaan kytkeä myös paineenalaisina. Flat face -pikaliittimien yksi erinomainen puoli on myös paineenpoisto-ominaisuus kytkettäessä.

Paineenalainen hydrauliikkakytkentä

VP- ja VEP-sarjojen hydraulisten liittimien otollisimpia käyttökohteita ovat esimerkiksi nosturit, porakoneet, hydraulivasarat ja kohteet, joissa lisälaitteita joudutaan kytkemään paineenalaisena.

VEP-HD-sarjassa on kaikki VEP-sarjan ominaisuudet, ja liittimet on suunniteltu kestämään vieläkin kovempia olosuhteita.


Kysy lisää ammattilaisten Stucchi-hydrauliikkaliittimistä puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.