Haku
Select Page

Knocks

Knocks-paineilmahuoltolaitteet valmistetaan Saksassa. Valmistus tapahtuu teollisuuden asettamien standardien mukaisesti.

Knocks

Lataa hinnasto ja kuvasto

Laaja työkaluvalikoimamme on esitelty kokonaisuudessaan työkaluluettelossamme. Hinnastosta löydät kaikkien jälleenmyymiemme tuotteiden hinnat.

Futura-sarjan suodattimet on varustettu joko 5 mikronin (esisuodatin) tai 0,01 mikronin elementeillä, jolloin ilmasta saadaan poistettua haitalliset hiukkaset. Suodattimien uimurit ovat vakiona manuaalikäyttöisiä, mutta saatavana on myös automaattiouimureita. Käytettävän polykarbonaattikupin maksimikäyttöpaine on 12 bar, mutta saatavana myös metallikuppeja.

Futura-paineensäätimien normaali säätöalue on 0,5 – 8 bar, ja toimitamme myös jousia eri työpaineille. Säätimen mukana toimitamme aina myös painemittarin.

Futura-voitelulaitteet lisäävän ilmaan hienojakoista öljysumua, jonka määrä on säädettävissä laitteen päällä olevasta säätöruuvista. Voiteluöljyn täyttö tapahtuu useimmissa malleissa nappia painamalla, vaikka järjestelmässä on painetta.

Laitteiden yhdistäminen on helppoa moduulikappaleilla, joihin on saatavana myös seinäkiinnike.

Tutustu myös maksuttomaan oppaaseemme Kustannussäästöä paineilman huoltolaitteilla. Lataa opas tästä »

Kysy lisää tuotteistamme puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.