Haku
Select Page

Autamme asiakkaitamme menestymään

Meidät tunnetaan asiakkaidemme keskuudessa laadukkaista tuotteistamme, vahvasta asiantuntemuksestamme, nopeista toimituksistamme ja joustavasta palvelustamme. Lue lisää referensseistämme!

Lakeuden Hydro oli Pneumaconin ensimmäinen jälleenmyyjä.

Lakeuden Hydro saa Pneumaconilta tietoa ja tukea laadukkaiden tuotteiden lisäksi

Kun Pneumacon aloitti maahantuontitoiminnan vuonna 1994, sen ensimmäinen asiakas oli Lakeuden Hydro. Yhteistyö jatkuu edelleen, ja jälleenmyyjän puolella arvostetaan erityisesti Pneumaconin ripeää palveluasennetta, asiantuntemusta ja myynnin tukena toimimista.

Lue lisää »

 

Sandvik luottaa paineilmatyökaluissa Pneumaconiin

Korkealaatuisista tuotteistaan tunnetun Sandvikin tuotannossa tarvittavien pora- ja hiomakoneiden on oltava laadukkaita ja kestäviä. Työkalujen toimittajana toimii Pneumacon ja merkiksi valikoitui luotettava Deprag.

Lue lisää »

 

Momenttivääntimet ovat tärkeässä roolissa Boliden Kevitsan kaivoksessa

Kaivokoneista mieleen tulevat yleensä isot koneet valtavine massoineen. Mutta ilman pienempiä koneita – kuten momenttivääntimiä – nämä jättiläisetkään eivät pysyisi liikkeessä. RAD-momenttivääntimet kaivokselle toimittaa Pneumacon.

Lue lisää »

 

Eino Korhonen Oy luottaa Pneumaconiin laite- ja tarviketoimituksissa

Viimeisimmäksi Pneumacon toimitti ruuvauslaitteistoa sopimusvalmistukseen erikoistuneen Eino Korhonen Oy:n kaikkien aikojen suurimpaan automaatioinvestointiin Viron EKOY Elektroonikan tehtaalle.

Lue lisää »

 

Pneumaconin ruuvausratkaisut osana Kivioja Engineeringin toimittamia Finnbaum-tuotantolinjoja

Ylivieskassa toimiva Kivioja Engineering luottaa ruuvausratkaisuissa Pneumaconiin. Korkean laadun tarjoaminen heidän omille asiakkailleen edellyttää myös yhteistyökumppanilta laatua ja luotettavuutta.

Lue lisää »

Nokian tukiasematuotantoa tehostavat Pneumaconin toimittamat ruuvausautomaation ratkaisut

Nokian Oulussa sijaitseva Ruskon tehdas, jossa valmistetaan tukiasemia, on säilyttänyt asemansa halpamaiden edullisemmista tuotantokustannuksista huolimatta. Tärkeä tekijä siinä on ollut automaation ja robotiikan hyödyntäminen, johon Nokialla on haluttu panostaa. Ruuvausautomaation osalta Nokian yhteistyökumppanina toimii Pneumacon.

Lue lisää »