Haku
Select Page

Ruuvausratkaisut osana Kivioja Engineeringin toimittamia Finnbaum-tuotantolinjoja

Ylivieskassa toimiva Kivioja Engineering luottaa ruuvausratkaisuissa Pneumaconiin. Korkean laadun tarjoaminen Kiviojan omille asiakkaille edellyttää myös yhteistyökumppanilta laatua ja luotettavuutta.

Kivioja Engineering on suomalaisessa teollisuudessa asemansa vakiinnuttanut tuotantolinjojen ja koneratkaisujen toimittaja. Kiviojan asiakkaita ovat rakennuspuusepän- ja elementtitaloteollisuuden yritykset, joiden tuotantoa ja sitä myötä kannattavuutta Kivioja kehittää. Tavoite on sama kuin Pneumaconilla ja siksi yhteistyö on sujunut luontevasti jo useiden vuosien ajan.

– Pneumacon toimittaa tuotantolinjoihimme korkealaatuisia ruuvausratkaisuja, eli täysautomaattiruuvareita ruuvinsyöttimineen. Käytännössä heidän toimittamansa ruuvausratkaisu liitetään osaksi valmistamaamme puuteollisuuden tuotantolinjaa, jonka toimitamme omalle asiakkaallemme, kuvailee projektipäällikkö Simo Leiviskä Kivioja Engineeringiltä.

Monivuotista yhteistyötä tehokkaiden tuotantoratkaisujen toimittamisessa

Yhteistyötä tehdään jatkuvasti erilaisten asiakkaiden tarvitsemien ratkaisujen selvittämisessä. Kivioja Engineeringille yhteistyökumppanin luotettavuus ja varma osaaminen ovat sen suhteen erittäin tärkeitä.

– Myymme asiakkaillemme asiantuntemusta kokonaisen linjan osalta, ja Pneumacon myy meille yhden osan linjasta. Ostamiemme alikokoonpanojen on oltava samaa laatuluokkaa kuin meidän valmistamamme ratkaisut. Kun toimitamme asiakkaalle tuotantolaitteita, yksi merkittävä tekijä on, että sen on lähdettävä toimimaan ja toimittava varmatoimisesti, Leiviskä perustelee.

– Pneumaconin kanssa ratkaisut on saatu toimimaan hyvin, ja he testaavat toimittamansa kokonaisuudet aina ennen toimituksia

Ruuvausteknologian monet mahdollisuudet

Lue, miten voit ruuvausteknologian avulla helpottaa ja nopeuttaa työn tekemistä sekä parantaa työn laatua.

Laadukasta palvelua hyvällä hinta-laatusuhteella

Pneumaconin toimittamien ratkaisujen lisäksi Kivioja Engineeringillä on oltu tyytyväisiä yhteistyöhön myös muilta osin. Uudet asiakastilaukset vaativat sujuvaa kommunikointia yritysten välillä, ja Leiviskän mukaan se on onnistunut helposti.

– Jokaisen uuden keissin kohdalla täytyy yhdessä selvittää, onko toteutus teknisesti mahdollinen ja sen jälkeen katsoa sille hinta ja toimitusaika. Yhteistyössämme on kyse kahden asiantuntijayrityksen välisestä keskustelusta, ja Pneumaconin kanssa se on toiminut hyvin.

– Sekä Pneumaconin ratkaisut että palvelu ovat laadukkaita, ja he ovat aina reagoineet asioihin nopeasti. Myös palvelun hinta-laatusuhde on hyvä.

– Teemme varmasti jatkossakin yhteistyötä siltä osin kuin ruuvausratkaisuja vaativille tuotantolinjoille on kysyntää.

Haluatko lisätietoa, kuinka ruuvausautomaatio
voi helpottaa toimintaasi ja tuoda säästöjä?
Soita 010 778 1400 tai lähetä sähköpostia info@pneumacon.fi.