Haku
Select Page

Pneumaconin ruuvausratkaisut osana Kivioja Engineeringin toimittamia Finnbaum-tuotantolinjoja

Ylivieskassa toimiva Kivioja Engineering luottaa ruuvausratkaisuissa Pneumaconiin. Korkean laadun tarjoaminen heidän omille asiakkailleen edellyttää myös yhteistyökumppanilta laatua ja luotettavuutta.

Monivuotista yhteistyötä tehokkaiden tuotantoratkaisujen toimittamisessa

Kivioja Engineering Oy on suomalaisessa teollisuudessa asemansa vakiinnuttanut tuotantolinjojen ja koneratkaisujen toimittaja. Asiakkaita ovat rakennuspuusepän- ja elementtitaloteollisuuden yritykset, joiden tuotantoa Kivioja Engineering kehittää ja pyrkii sitä kautta saamaan asiakkaiden kannattavuutta paremmaksi. Tavoite on siis sama kuin Pneumaconilla – ja siksi yhteistyö on sujunut luontevasti jo useiden vuosien ajan.

”Pneumacon toimittaa tuotantolinjoihimme korkealaatuisia ruuvausratkaisuja, täysautomaattiruuvareita ruuvinsyöttimineen. Käytännössä heidän toimittamansa ruuvausratkaisu liitetään osaksi valmistamaamme puuteollisuuden tuotantolinjaa, jonka toimitamme omalle asiakkaallemme”, kuvailee projektipäällikkö Simo Leiviskä Kivioja Engineering Oy:stä.

Yhteistyötä tehdään jatkuvasti erilaisten asiakkaiden tarvitsemien ratkaisujen selvittämisessä, ja osa niistä toteutuu. Kivioja Engineeringille yhteistyökumppanin luotettavuus ja varma osaaminen ovat tässä kohtaa erittäin tärkeitä.

”Myymme asiakkaillemme asiantuntemusta kokonaisen linjan osalta, ja Pneumacon myy meille yhden osan siitä. Ostamiemme alikokoonpanojen on oltava samaa laatuluokkaa kuin meidän valmistamamme ratkaisut. Kun toimitamme asiakkaalle tuotantolaitteita, yksi merkittävä tekijä on, että sen on lähdettävä toimimaan ja toimittava varmatoimisesti”, Leiviskä perustelee.

”Pneumaconin kanssa ratkaisut on saatu toimimaan hyvin. He testaavat toimittamansa kokonaisuudet aina ennen toimituksia”, Leiviskä lisää.

Laadukasta palvelua hyvällä hinta-laatusuhteella

Pneumaconin toimittamien ratkaisujen lisäksi Kivioja Engineeringillä on oltu tyytyväisiä yhteistyöhön myös muilta osin. Uudet asiakastilaukset vaativat sujuvaa kommunikointia yritysten välillä, ja Leiviskän mukaan se on onnistunut helposti.

”Jokaisen uuden keissin kohdalla täytyy yhdessä selvittää, onko toteutus teknisesti mahdollinen ja sen jälkeen katsoa sille hinta ja toimitusaika. Yhteistyössämme on kyse kahden asiantuntijayrityksen välisestä keskustelusta, ja Pneumaconin kanssa se on toiminut hyvin.”

”Sekä Pneumaconin ratkaisut että palvelu ovat laadukkaita, ja he ovat aina reagoineet asioihin nopeasti. Myös palvelun hinta-laatusuhde on hyvä”, Leiviskä perustelee yhteistyökumppanin valintaa.

”Teemme varmasti jatkossakin yhteistyötä siltä osin kuin ruuvausratkaisuja vaativille tuotantolinjoille on kysyntää.”