Haku
Select Page

Momento

Ruotsalainen Momento valmistaa kestävyydeltään ja ympäristöystävällisyydeltään ainutlaatuiset voimahylsyt ja tarvikkeet.

Momento

Lataa hinnasto ja kuvasto

Laaja työkaluvalikoimamme on esitelty kokonaisuudessaan työkaluluettelossamme. Hinnastosta löydät kaikkien jälleenmyymiemme tuotteiden hinnat.

Ruotsalainen Momento on maailman ainoa yritys, joka on keskittynyt vain ammattikäyttöön tarkoitettujen voimahylsyjen ja -tarvikkeiden valmistamiseen. Tuotteet ovat kestäviä, ekologisia ja täyttävät asiakkaiden erityistarpeet ja niitä käytetään useilla eri valmistavan teollisuuden ja raskaan teollisuuden toimialoilla.

Yli 70 vuoden kokemuksen ja vuosien tutkimuksen sekä testauksen pohjalta kehitetty ainutlaatuinen valmistusmenetelmä sekä uusimman teknologian hyödyntäminen mm. lujuuslaskennassa ja kestotesteissä antavat voimahylsyille poikkeuksellisen kestävyyden muihin vastaaviin tuotteisiin verrattuna.

Ympäristösertifioitu voimahylsy

Momenton kehittämä Silverline™ on maailman ensimmäinen voimahylsyjen pinnoite, joka ei sisällä lainkaan raskasmetalleja. Ympäristöystävällinen valmistustapa auttaa myös tuotteita käyttäviä asiakkaita pääsemään heidän ympäristötavoitteisiinsa.

Kaikilla Momenton tuotteilla on ISO 691, 1174-2, 1711-2, 2725-2 ja 2725-3 -standardit. Yrityksellä on myös ISO 9001 -laatusertifikaatti ja yritys noudattaa ISO 14001 -sertifioitua ympäristöjohtamisjärjestelmää.

Momento takaa, ettei markkinoilta löydy kestävyydeltään, ominaisuuksiltaan tai käyttöiältään parempia voimahylsyjä.