Haku
Select Page

Teollisuuden paineilmatyökalut vaativaan käyttöön

Maahantuomme laadukkaimpia ammattilaisten ja teollisuuden käyttämiä työkaluja, jotka soveltuvat vaativimpiinkin olosuhteisiin. Valikoimaan kuuluvat tuotteet niin elektroniikan kokoonpanoteollisuutta, konepajoja, liikkuvaa kalustoa kuin muitakin aloja varten. Hydrauliikka- ja paineilmatuotteet sekä ruuvausautomaatio ja muut ruuvausratkaisut kuuluvat erityisosaamiseemme.

Ammattilaisten työkalut eri teollisuudenaloille

Pneumacon on toimittanut vuodesta 1994 asti huippulaadukkaita työkaluja teollisuuden eri toimialoille ja muiden ammattilaisten käyttöön. Saat meiltä toimiviksi todetut tuotteet nopeasti toimitettuina, joustavalla palvelulla sekä vahvalla asiantuntemuksella.

Valikoimastamme löydät ylivoimaisen toimivat hydrauliikka- ja paineilmatyökalut, ruuvausautomaation ratkaisut ja lukuisia muita välineitä teollisuuden ja ammattilaisten tarpeisiin. Tutustu valikoimaamme ja kysy lisää!

Ladattavat aineistot

Laaja työkaluvalikoimamme on esitelty kokonaisuudessaan työkaluluettelossamme. Hinnastosta löydät kaikkien jälleenmyymiemme tuotteiden hinnat.

“Maahantuomiemme laitteiden segmentti on tarkkaan harkittu, ja menemme tuotevalikoimassa erittäin syvälle, koska tiedämme sen vastaavan ammattilaisten tarpeisiin. Tiedämme myös, minkälaiset laiteratkaisut toimivat missäkin, ja se auttaa meitä toimimaan asiakkaiden tukena.”

– Juha Lindroos, Pneumacon Oy

Juha Lindroos / Pneumacon Oy

Sertifikaatit