Haku
Select Page

Paineilmapistoolit ja puhalluspistoolit

CEJNin paineilmapistoolit tai toisin sanottuna puhalluspistoolit on suunniteltu kestämään kovaa ammattitason käyttöä. Kevyillä mutta kulutusta kestävillä paineimapistooleilla työskentely on nopeaa ja turvallista.

Paineilmapistoolit ammattikäyttöön

CEJNin valmistamat paineilmapistoolit puhdistavat pinnat tehokkaasti. Ne ovat rakenteeltaan kevyitä, mukavia käsitellä ja soveltuvat sekä vasen- että oikeakätisille käyttäjille. Kahvasta saa tukevan otteen ja muovi eristää kylmän paineilman vaikutukselta.

Paineilmapistoolit eri ominaisuuksilla

Paineilmapistooleista on useita eri malleja: tehokas vakiomallinen paineilmapistooli, äänenvaimennetun Star-Tip-paineilmapistooli sekä turvaventtiilillä varustettu paineilmapistooli. Paineimapistooleihin eli puhalluspistooleihin on saatavilla lisävarusteina kumisuuttimia, suojakupuja ja erilaisia puhallusputkia.

Paineilmapistoolit ja puhalluspistoolit ammattikäyttöön

Paineilmapistoolit ja puhalluspistoolit ammattikäyttöön.

CEJN MultiFLOW puhalluspistoolin ylivoimainen puhallusvoima puhdistaa pinnat tehokkaasti joko paineilmalla tai vedellä.

MultiFLOW puhalluspistoolin ylivoimainen puhallusvoima puhdistaa pinnat tehokkaasti joko paineilmalla tai vedellä.

MultiFLOW-puhalluspistoolit

CEJNin MultiFLOW puhalluspistoolin ylivoimainen puhallusvoima puhdistaa pinnat tehokkaasti joko paineilmalla tai vedellä. Virtaus voidaan säätää tarkasti tarpeen mukaan. Suihkun leveyttä voidaan säätää kapeasta pistesuihkusta leveäksi aluesuihkuksi. MultiFLOW täyttää OSHA-turvastandardin vaatimukset, kun putken pää on tukittu.

Paineilmapistoolien lisävarusteet

CEJNin paineilmatuotteiden valikoima sisältää myös lisävarusteita: muun muassa letkukaroja ja adaptereita, joilla saadaan aikaan erilaisia letkuliitäntöjä sekä painemittareita ja Soft-Line-liitinsuojia. Pehmeät Soft-Line-suojat estävät liittimiä vahingoittamasta ympäröiviä pintoja.

Valikoimastamme löytyvät puhalluspistoolien runkoon kiinnitettävät lisävarusteet, kuten puhallusputket ja suuttimet.

Valikoimastamme löytyvät puhalluspistoolien runkoon kiinnitettävät lisävarusteet, kuten puhallusputket ja suuttimet.

Kysy lisää paineilmatuotteista puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.