Haku
Select Page

Pneumacon yrityksenä

Paineilman ja hydrauliikan ammattilainen

Pneumacon Oy on vuonna 1994 perustettu paineilma- ja hydrauliikkatuotteisiin erikoistunut maahantuontiyritys. Toimipaikkamme ja varastomme sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä Hyvinkään Martissa.

Laadukkaat tuotteet ja rautainen tietotaito

Laadukkaiden tuotteiden, vahvan asiantuntemuksen sekä nopeiden toimitusten ja joustavan palvelumme ansiosta olemme saavuttaneet vankan aseman asiakkaidemme keskuudessa. Meiltä löytyy osaaminen ja halu auttaa asiakkaitamme löytämään aina juuri sen parhaan mahdollisen ratkaisun. Vuosikymmenten aikana olemme rakentaneet päämiehiimme hyvät ja luottamukselliset suhteet. Tärkeimmät päämiehemme ovat ruotsalainen, pikaliittimiä ja letkuja valmistava CEJN Ab sekä saksalainen, ruuvaukseen ja paineilmatyökaluihin erikoistunut Deprag Schulz GmbH. Tuotevalikoimamme käsittää lisäksi vakuumipumput, ilmamoottorit, kompressorit sekä paineilmatarvikkeet. Tuotevalikoimamme uusimpia lisäyksiä ovat saksalaiset Schmidt-puristimet sekä kanadalaiset RAD-momenttivääntimet.

Vahva jälleenmyyjäverkosto

Päämarkkina-alueitamme ovat Suomi, Viro, Latvia ja Liettua. Markkinoimme tuotteitamme pääasiassa jälleenmyyntiverkostomme kautta. Kaikki jälleenmyyjämme ovat pneumatiikka- ja hydrauliikka-alan erikoisliikkeitä. Asiakaskohtaiset ruuvausautomaatioratkaisut toimitamme pääsääntöisesti suoraan asiakkaillemme, joita ovat Suomessa ja Virossa toimivat johtavat elektroniikka-alan tuotantolaitokset, konepajat sekä laiterakentajat. Tavoitteenamme on olla kerta toisensa jälkeen asiakkaidemme luottamuksen arvoisia

Sertifikaatit