Haku
Select Page

Paineilmatyökalut

Paineilmatyökalut ammattilaisille

Paineilmatyökalujen valikoimastamme löydät laadukkaat ja kestävät paineilmatyökalut ammattikäyttöön ja paineilmatyökalut teollisuudelle – haastaviinkin työolosuhteisiin.

Pneumacon maahantuo kansainvälisten huippumerkkien kuten Depragin, RAD Torgue Systemsin, SCRAP´AIRin ja Allegron paineilmatyökaluja kuten:

 

Paineilmatoimiset porakoneet ja kierteistyskoneet

Depragin paineilmaporakoneet ovat luotettava valinta eri teollisuusalojen poraustarpeisiin. Laajasta valikoimasta löytyy käsiporakoneita, kumpaporakoneita ja kierteistyskoneita.

Valikoimastamme löytyy työkalut kaikkiin tarpeisiin riipumatta siitä millaisia vaatimuksia kierrosluvulle, teholle tai paineilmatyöklaun koolle on asetettu. Käytettävyys ja ergonomisuus on huomioitu kaikkien Depragin paineilmatyökalujen suunnittelussa malleissa.

Paineilmaporakoneet monenlaisiin käyttötarkoituksiin

Depragin paineilmaporakoneet monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Depragin paineilmakulmahiomakoneiden käyttäjäystävällisyys on huipputasoa.

Depragin paineilmahiomakoneiden käyttäjäystävällisyys on huipputasoa.

Paineilmatoimiset hiomakoneet ja kiillotuskoneet

Paineilmakäyttöiset hiomakoneet ovat kooltaan kompakteja mutta kierrosluvuiltaan erittäin tehokkaita. Kokonsa ja muotoilunsa puolesta ne sopivat myös hankaliin työtehtäviin ahtaissa paikoissa.

Depragin kattava valikoima kulmahiomakoneita, turbiinihiomakoneita ja nauhahiomakoneita tarjoaa vaihtoehtoja monenlaisia käyttötarkoituksia varten.

Paineilmakäyttöiset petkeleet

SCRAP´AIR® valmistaa laadukkaita tärinävaimennettuja petkeleitä pintojen puhdistamiseen sekä kevyempään piikkaamiseen.

Paineilmatoimisia petkeleitä on neljä eri kokoluokkaa ja koneet on varustettu erilaisin työkalusarjoin. Koneet toimitetaan työkalusalkussa, joka sisältää koneen lisäksi perusvarusteet sekä suojavälineet. Koneisiin on lisäksi saatavana kattava valikoima talttoja. Tutustu tarkemmin valikoimaan alta.

Paineilmatoimiset petkeleet pintojen puhdistamiseen sekä kevyempään piikkaamiseen.

Paineilmatoimiset petkeleet pintojen puhdistamiseen sekä kevyempään piikkaamiseen.

Haluatko lisätietoa ammattilaisten paineilmatyökaluista?
Soita 010 778 1400 tai lähetä sähköpostia info@pneumacon.fi.

Lisätietoa paineilmatyökalujen käytöstä

Depragin ja RADin paineilmatyökalut on tehty tehokkaaseen työskentelyyn ›

Valikoimastamme löytyvät paineilmatyökalut ja momenttivääntimet ovat äärimmäisen luotettavia sekä kestäviä, minkä ansiosta tuotanto ja työ pysyvät sujuvina.

Lue lisää »

Kahdeksan vinkkiä paineilmatyökalujen käyttöön ›

Paineilmatyökalut ovat erittäin varmatoimisia ja kestäviä työkaluja. Toimivuuden ja pitkän käyttöiän varmistamiseksi on kuitenkin muistettava huolehtia tietyistä asioista.

Lue lisää »

Näin valitset oikeanlaisen porakoneen tai kierteistyskoneen ›

Parhaiten omaan tarpeeseen sopiva kone löytyy miettimällä käyttötarkoitusta sekä työskentelyasentoa: mitä käyttökohde vaatii koneelta ja minkä mallisella koneella työ onnistuu tekijältään helpoimmin.

Lue lisää »

Suorahiomakoneet ja turbohiomakoneet – tarkkuutta ja tehoa työntekoon

Depragin hiomakoneissa kaikki ominaisuudet on mietitty tarkkaan, jotta niiden käyttö on mahdollisimman helppoa ja tehokasta.

Lue lisää »