Haku
Select Page

Paineilmakulmahiomakoneet ja muut paineilmahiomakoneet

Paineilmakulmahiomakoneet ja muut paineilmahiomakoneet

Depragin paineilmakulmahiomakoneita on saatavana useita eri malleja eri kierrosluvuille ja tehoalueille, sekä lamelli- että turbiinimalleina.

Kulmamalliset ovat oikea valinta tehokkaaseen materiaalin poistoon. Turbiinimoottorilla varustetut turbohiomakoneet ovat paineilmakulmahiomakoneista kaikkein tehokkaimpia. Niillä saavutetaan jopa kaksinkertainen teho ja puolitettu paino verrattuna tavalliseen paineilmahiomakoneeseen. Suuremman tehon lisäksi turbiinihiomakoneiden selkeä etu on se, että ne toimivat ilman paineilman voitelua.

Depragin paineilmakulmahiomakoneissa käyttäjäystävällisyys on huipputasoa. Koneiden koko ja paino on saatu pysymään pieninä, melutaso on matala ja ergonomisuus on huomioitu suunnittelussa erittäin hyvin. Tärinää vaimentavasta kahvasta saa tukevan otteen, ja sivukahvasta toisella kädellä tukemalla työskentely on hallitun varmaa.

Valikoimassamme on myös paineilmanauhahiomakoneita.

Kysy lisää Depragin paineilmahiomakoneista puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.

Ladattavat aineistot

Laaja työkaluvalikoimamme on esitelty kokonaisuudessaan työkaluluettelossamme. Hinnastosta löydät kaikkien jälleenmyymiemme tuotteiden hinnat.