Haku
Select Page

Paineilmakäyttöiset kulmahiomakoneet ja muut hiomakoneet

Depragin paineilmakulmahiomakoneiden käyttäjäystävällisyys on huipputasoa.

Paineilmakäyttöiset kulmahiomakoneet ja muut hiomakoneet

Lataa hinnasto ja kuvasto

Laaja työkaluvalikoimamme on esitelty kokonaisuudessaan työkaluluettelossamme. Hinnastosta löydät kaikkien jälleenmyymiemme tuotteiden hinnat.

Depragin paineilmakulmahiomakoneita on saatavana useita eri malleja eri kierrosluvuille ja tehoalueille, sekä lamelli- että turbiinimalleina.

Koneiden koko ja paino ovat verrattain pieniä, melutaso on matala, ja ergonomisuus on huomioitu suunnittelussa erittäin hyvin. Tärinää vaimentavasta kahvasta saa tukevan otteen, ja sivukahvasta toisella kädellä tukemalla työskentely on hallitun varmaa.

Turbiinimoottorilla varustetut turbohiomakoneet ovat paineilmakulmahiomakoneista kaikkein tehokkaimpia. Niillä saavutetaan jopa kaksinkertainen teho ja puolitettu paino verrattuna tavalliseen paineilmahiomakoneeseen. Suuremman tehon lisäksi turbiinihiomakoneiden selkeä etu on se, että ne toimivat ilman paineilman voitelua.

Kulmamalliset hiomakoneet ovat oikea valinta tehokkaaseen materiaalin poistamiseen, ja valikoimaamme kuuluvat myös Depragin paineilmakäyttöiset nauhahiomakoneet.


Kysy lisää Depragin paineilmahiomakoneista puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.