Haku
Select Page

Paineilmakäyttöiset momenttivääntimet

Paineilmakäyttöiset momenttivääntimet

Momenttivääntimen vuokraus

Vuokraamme laadukkaita RAD-momenttivääntimiä teollisuuden vaativaan käyttöön.

Lataa hinnasto ja kuvasto

Laaja työkaluvalikoimamme on esitelty kokonaisuudessaan työkaluluettelossamme. Hinnastosta löydät kaikkien jälleenmyymiemme tuotteiden hinnat.

RADin vahvoja ja luotettavia paineilmavääntimiä on saatavilla yksi- ja kaksinopeusmalleina. Lisäksi mallistosta löytyy erityisesti raskaan kaluston pyöränpulttien kiinnittämiseen ja avaamiseen tarkoitettu väänninmallisto.

RAD GX -sarjassa on paineilmakäyttöisiä perusvääntimiä, jotka ovat kompaktin kokonsa, erinomaisen tarkkuutensa ja ehdottoman luotettavuutensa ansiosta oikea valinta teollisuuden kokoonpanotöihin sekä raskaan kaluston huoltotöihin. Jokainen sarjan momenttiväännin kattaa laajan momenttialueen, vahvin jopa 15 000 Nm saakka.

GX-2-nopeusvääntimissä tekniset ominaisuudet ovat muuten samat kuin GX-perusvääntimissä, mutta voimantarpeen kasvaessa 2-nopeuksinen momenttiväännin vaihtaa automaattisesti nopeutta. Tämä tekee työskentelystä vielä helpompaa ja sujuvampaa.

RADin valmistamat pyöränpulttivääntimet mahdollistavat tarkan vääntömomentin säädön, jotta työssä vältetään pulttien ali- ja ylikiristyminen. Vääntimiin on saatavilla myös kiinteä jatkovarsi, jonka avulla onnistuu raskaiden ajoneuvojen pyörien asennus.

Kysy lisää tuotteistamme puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.