Haku
Select Page

Suorahiomakoneet ja turbohiomakoneet – tarkkuutta ja tehoa työntekoon

Depragin hiomakoneissa kaikki ominaisuudet on mietitty tarkkaan, jotta niiden käyttö on mahdollisimman helppoa ja tehokasta. Ammattilaisten erilaisiin käyttötarpeisiin löytyvät sopivat mallit, tarvittiin sitten äärimmäistä tarkkuutta tai kovan luokan kierroslukuja.

Suorahiomakoneet sopivat siistimiseen ja viimeistelyyn

Tarkkuutensa ansiosta suorahiomakoneet soveltuvat parhaiten pienten alueiden hiontaan. Tyypillisiä käyttötarkoituksia suorahiomakoneille ovat hitsaus- ja harjasaumojen poisto teräksestä tai valetuista rautakappaleista. Suorahiomakoneita voi käyttää myös teräsharjan kanssa esimerkiksi ruosteen poistoon tai kalkinpoistoon valssatuilta teräspinnoilta.

Depragin suorahiomakoneista ei tehoa puutu, ja siksi ne soveltuvat käytettäviksi raskaassakin käytössä. Moottorirakenteissa käytettyjen nykyaikaisten materiaalien ja tuotantotekniikan ansiosta koneissa päästään jopa 2,4 kW maksimitehoon. Suorahiomakoneiden nopeus pysyy vakiona, vaikka työkalua käytettäisiin maksimiteholla.

Työskentelyn tarkkuutta parantaa se, että suuresta tehostaan huolimatta suorahiomakoneet ovat kevyitä kannatella ja helppoja käsitellä. Ergonomisuus on saatu viritettyä huippuunsa suorahiomakoneiden muodon, painon jakautumisen sekä kevyen materiaalin yhdistelmällä. Näiden lisäksi työskentelymukavuutta nostaa matala tärinätaso.

Raskas työ vaatii työkalulta äärimmäistä kestävyyttä, ja senkään suhteen Depragin suorahiomakoneissa ei tule ongelmia. Niissä on vankka rakenne, joka takaa työkalujen pitkäikäisyyden jopa konepajojen jatkuvassa kovassa käytössä.

» Tutustu suorahiomakonevalikoimaamme tästä

Turbohiomakoneilla hiominen onnistuu tehokkaimmin

Kulmamalliset turbohiomakoneet ovat oikea valinta erittäin tehokkaaseen materiaalin poistoon. Hiomisen lisäksi ne soveltuvat myös metallin leikkaamiseen, kun koneeseen vaihdetaan hiomalaikan tilalle tarkoitukseen sopiva terä.

Turbiinimoottorilla varustetut turbohiomakoneet ovat kulmahiomakoneista kaikkein tehokkaimpia. Niillä saavutetaan jopa kaksinkertainen teho ja puolitetaan paino verrattuna tavalliseen hiomakoneeseen. Siksi saman työn tekeminen vie vähemmän aikaa. Suuremman tehon lisäksi turbiinihiomakoneiden selkeä etu on se, että ne toimivat ilman paineilman voitelua.

Kuten suorahiomakoneissakin, Depragin kulmamallisissa turbohiomakoneissa käyttäjäystävällisyys on huipputasoa. Koneiden koko ja paino on saatu pysymään pieninä, melutaso on matala ja ergonomisuus on huomioitu suunnittelussa erittäin hyvin. Tärinää vaimentavasta kahvasta saa tukevan otteen, ja sivukahvasta toisella kädellä tukemalla työskentely on hallitun varmaa.

» Tutustu turbohiomakonevalikoimaamme tästä

Pyydä meidät esittelemään hiomakoneita yritykseesi!

Kysy lisää ammattilaisten hiomakoneista puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.