Haku
Select Page

Eino Korhonen Oy luottaa Pneumaconiin laite- ja tarviketoimituksissa

Pneumacon toimitti ruuvauslaitteistoa sopimusvalmistukseen erikoistuneen Eino Korhonen Oy:n kaikkien aikojen suurimpaan automaatioinvestointiin Viron EKOY Elektroonikan tehtaalle.

Tarviketoimituksista ruuvausautomaation toteuttamiseen

Eino Korhonen Oy on vuonna 1978 perustettu porvoolainen sähköteknisten tuotekokonaisuuksien sekä muovi- ja metallituotteiden sopimusvalmistukseen erikoistunut perheyritys. Yrityksen tytäryhtiö, kokoonpanotöihin erikoistunut OÜ EKOY Elektroonika, on toiminut vuodesta 2005 lähtien Virossa.

– Meillä on kaksi toimipistettä, toinen Porvoossa ja toinen Virossa, Ristiharjussa. Sopimusvalmistus on yrityksemme pääelinkeino: teemme pääasiassa sähköteknisiä tuotteita ja niihin liittyviä osia. Porvoossa pääpaino on ruiskuvalussa ja metalliosien valmistuksessa, kertoo Eino Korhosen tekninen päällikkö Antti Heikkilä.

– Käsin tehtävät kokoonpanotyöt olemme keskittäneet Viron tehtaallemme. Porvoossa meillä työskentelee 40 ja Virossa 110 henkeä.

Yhteistä tietä Pneumaconin kanssa Eino Korhonen Oy:llä on jo 10 vuoden ajalta.

 

“Yhteistä tietä Pneumaconin kanssa Eino Korhonen Oy:llä on jo 10 vuoden ajalta.”

– Yhteistyö alkoi letkukela- ja paineilmatarvikkeiden toimituksella Porvoon tehtaalle. Sitä kautta Pneumacon tuli tutuksi. Kun sitten halusimme tehostaa Viron tehtaan toimintoja, tulivat Pneumaconin toimittamat Depragin ruuvausratkaisut mukaan kuvioon”, Heikkilä sanoo.

– Aluksi hankinnat keskittyivät paineilmatoimisiin ruuvinvääntimiin, nykyään käytetään Depragin sähkökäyttöisiä ruuvinvääntimiä ja jonkin verran ruuvausautomaatteja. Viimeisin Depragin laite tuli Viron tehtaalle nyt kesäkuussa, osana meidän kaikkien aikojen suurinta automaatioinvestointiamme.

Nopeaa apua ruuvausautomaation ja hydrauliikan ammattilaisilta

Tärkeä syy Eino Korhonen Oy:n kestävään asiakassuhteeseen Pneumaconin kanssa on toimiva vuorovaikutus. Palvelualttiuden lisäksi Heikkilä mainitsee Pneumaconin hyvän hinta-laatusuhteen. 

 – Pneumaconin toimittamissa tuotteissa hinta ja laatu ovat kohdanneet. Toimitusajat ovat olleet hyvät, samoin tuotevalikoima. 

– Pneumaconin kanssa on ollut hyvä tehdä töitä. Pystymme puhumaan rehellisesti asiat halki, ja jos jokin asia harmittaa, siitä voi sanoa. Heitä on helppo lähestyä ja aina olen ollut tervetullut käymään paikan päällä, Heikkilä kuvailee. 

– Vuosi sitten aloittelimme yrityksen historian mittavinta kiinteistöön liittyvää laajennusta Porvoossa. Kysyin projektin alkupuolella, olisiko Pneumaconilla kiinnostusta toimittaa laitteita sinne. Katsoimme paikan päällä sitten yhdessä, kuinka toteutus onnistuisi. 

– Sujuva vuorovaikutus Pneumaconin kanssa helpottaa tietysti myös omaa tekemistämme. Kun heiltä reagoidaan yhteydenottoihin nopeasti, me pääsemme asioissa eteenpäin, Heikkilä lisää. 

– Kysyn mielelläni apua ammattilaiselta, jos aihe ei ole omaa erikoisalaani, ja Pneumaconilta olen aina saanut asiantuntevaa palvelua. Vain soitto heille, niin asia hoituu.

Ruuvausteknologian monet mahdollisuudet

Lue, miten voit ruuvausteknologian avulla helpottaa ja nopeuttaa työn tekemistä sekä parantaa työn laatua.

Haluatko lisätietoa, kuinka ruuvausautomaatio
voi helpottaa toimintaasi ja tuoda säästöjä?
Soita 010 778 1400 tai lähetä sähköpostia info@pneumacon.fi.