Haku
Select Page

Paineilmatyökalut on tehty tehokkaaseen työskentelyyn

Tehtaissa ja tuotantolaitoksissa paineilmatoimiset työkalut ovat usein paras valinta. Valikoimastamme löytyvät Depragin paineilmatyökalut ja RADin momenttivääntimet ovat äärimmäisen luotettavia sekä kestäviä, minkä ansiosta tuotanto ja työ pysyvät sujuvina.

Paineilmatyökalujen edut verrattuna sähkö- tai akkukäyttöisiin työkaluihin

Sähkö- ja akkukäyttöisillekin työkaluille on paikkansa, mutta jos paineilmaa energianlähteenä on saatavilla, paineilmatyökalut ovat monessa suhteessa järkevin vaihtoehto.

Sähköllä tai akulla toimiviin työkaluihin verrattuna kevyellä ilmamoottorilla varustetuissa paineilmatyökaluissa tehon ja painon suhde on parempi. Koneet ovat kompakteja sekä kevyitä käsitellä, jolloin työskentelykin onnistuu näppärämmin – ja samoin niiden huolto.

Paineilmatyökalut sopivat erinomaisesti haastaviin työolosuhteisiin. Paineilmatyökalut ovat ulkoista kosteutta ja pölyä kestäviä, joten niillä työskentely onnistuu likaisissakin ympäristöissä. Ääriolosuhteissa, niin kuin toki muuallakin, paineilmatyökalujen plussa on myös niiden äärimmäinen kestävyys.

Lisäksi paineilmatyökaluilla on omat etunsa turvallisuusnäkökulmasta katsottuna. Niiden käyttöön ei liity sähköiskujen vaaraa eikä ylikuumenemis- tai ylikuormitusriskiä.

Depragin paineilmatyökalut ammattikäyttöön

Depragin paineilmatyökalut erottuvat monista muista pitkällä käyttöiällään, tehokkuudellaan ja käyttäjäystävällisyydellään. Suorituskykyä riittää tilanteessa kuin tilanteessa, ja koneissa on monipuolisesti vaihtoehtoja erilaisiin käyttötarkoituksiin sekä työskentelyolosuhteisiin.

Depragilla on laaja kattaus kestäviä paineilmatyökaluja.

Paineilmahiomakoneilla hiontatyöt hoituvat tehokkaasti ja hyvällä työnjäljellä. Depragin valikoimasta löytyy kulmahiomakoneita ja suorahiomakoneita joka lähtöön. Vaativaan ammattikäyttöön luotettavia valintoja ovat myös paineilmakäyttöiset porakoneet ja kierteityskoneet sekä paineilmavasarat ja -taltat.

Yrityksissä laadukkaisiin paineilmatyökaluihin panostaminen tuo helposti lisää kannattavuutta ja selkeyttä toimintaan. Toimitimme muutaman viimeisen vuoden aikana Sandvikille laajan valikoiman paineilmatyökaluja, jotta käytössä olevien työkalujen kirjo saatiin yhtenäisemmäksi ja samalla työkalujen huoltokäytäntö selkeytyi. Koko Sandvik-referenssi on luettavissa täällä »

RADin momenttivääntimet vaativiinkin käyttökohteisiin

Paineilmaväännin momenttiväännin

Ammattilaiset arvostavat RAD Torque Systemsin momenttivääntimien varmaa toimintaa.

RAD Torque Systemsin momenttivääntimet on suunniteltu teollisuuden vaativiin käyttötarkoituksiin, ja ne ovat erittäin vahvoja sekä toimintavarmoja. Kaikkein raskaimmatkin kokoonpano- ja huoltotyöt onnistuvat luotettavasti RADin eri väänninsarjojen momenttivääntimillä.

Boliden Kevitsan kaivos on yksi kohteista, joissa raskaan kaluston huollot suoritetaan toimittamillamme RADin momenttivääntimillä. Niiden avulla pulttiliitokset saadaan auki hallitusti ja kiristetyksi takaisin juuri oikeaan momenttiin. Referenssi Boliden Kevitsasta löytyy kokonaisuudessaan täältä ».

Soita meille ja kysy lisää!

Kun tarvitset parhaita mahdollisia paineilmatyökaluja yrityksesi käyttöön, käänny meidän puoleemme. Kysy lisää ammattilaisten paineilmatyökaluista puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.