Haku
Select Page

Sandvik luottaa paineilmatyökaluissa Pneumaconiin

Korkealaatuisista tuotteistaan tunnetun Sandvikin tuotannossa tarvittavien pora- ja hiomakoneiden on oltava laadukkaita ja kestäviä. Työkalujen toimittajana toimii Pneumacon ja merkiksi valikoitui luotettava Deprag.

Yhtenäinen työkalukanta tuo sujuvuutta toimintaan

Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jolla on noin 42 000 työntekijää. Sandvik valmistaa työkaluja, koneita, kalustoa, järjestelmiä ja teknisiä ratkaisuja, joiden avulla asiakkaat kaivosteollisuudessa, metallinleikkauksessa ja teollisen lämpökäsittelyn parissa pystyvät parantamaan tuotantonsa kannattavuutta sekä turvallisuutta. Suomen Tampereella ja Turussa toimivan yrityksen virallinen nimi on Sandvik Mining and Construction Oy ja se on erikoistunut valmistamaan kaivos- ja urakointilaitteita.

Pneumaconin ja Sandvik Mining and Construction Oy:n yhteistyö työkalujen osalta alkoi jo useita vuosia sitten pienemmässä mittakaavassa, jälleenmyyjän välityksellä.

Vuoden 2017 aikana yhteistyö muuttui konkreettisemmaksi: Sandvik halusi yhtenäistää käytössä olevien työkalujen kirjoa, ja Pneumacon kutsuttiin jälleenmyyjän kautta paikalle. Työkaluvalikoiman yhtenäistämisellä on positiivinen vaikutus esimerkiksi työkalujen huoltokäytäntöjen selkeyteen.

Useita erilaisia porakoneita, hiomakoneita ja hiomakoneiden kierroslukuja testattiin oikeissa olosuhteissa Sandvikilla, jotta löydettiin sopivat koneet ja oikeat kierrosluvut suhteessa käytettäviin hiomatarvikkeisiin. Mitä tarkemmin koneet ja niiden ominaisuudet pystytään täsmäämään työn vaatimuksiin, sitä paremmalla tasolla työn turvallisuus ja tehokkuuskin ovat.

Loppujen lopuksi käyttöön valittiin Depragin paineilmatyökalujen valikoimasta porakoneita, kulmahiomakoneita ja suorahiomakoneita.

 

Työkalujen tilaukset onnistuvat helposti jälleenmyyjän kautta

Kun oikeanlaiset työkalut oli saatu valituksi, yhteistyö jatkoi rullaamista sujuvasti taustalla. Työnjohtajana Tampereella Sandvikin maanpäällisten laitteiden tuotannossa toimiva Antti Hämäläinen on kokenut yhteistyön sujuvana.

”Meillä on keskitetty työkalujen hankinta, joka hoituu jälleenmyyjän kautta. Kun tarvitsemme esimerkiksi uutta hiomakonetta, käymme vain tilaamassa sen omasta työkalukaupastamme, ja kone toimitetaan sitä kautta Pneumaconilta meille. Systeemi on hyvin toimiva.”

”Emme ole arjessa suoraan yhteydessä Pneumaconiin, mutta heidän toimittamansa laitteet ovat olleet laadukkaita ja kestäviä meidän tarpeisiimme. Käytämme porakoneita ja hiomakoneita kokoonpanon metallitöihin. On tärkeää, että työkalut ovat luotettavia ja kestävät ammattikäytön.”

Depragin paineilmatyökalut ovat nimenomaan ammattikäyttöön suunniteltuja, teknologialtaan huipputasoisia ja korkeiden standardien mukaan valmistettuja. Tutustu valikoimaan tarkemmin täältä ja pyydä meidät paikan päälle yritykseesi, jotta löydämme teillekin parhaat ratkaisut.

Ota yhteyttä: 010 778 1400 tai info@pneumacon.fi.