Haku
Select Page

Muut Deprag-paineilmatyökalut

Deprag-paineilmatyökaluilla työskentely on ergonomista, helppoa ja tehokasta.

Muut Deprag-paineilmatyökalut

Lataa hinnasto ja kuvasto

Laaja työkaluvalikoimamme on esitelty kokonaisuudessaan työkaluluettelossamme. Hinnastosta löydät kaikkien jälleenmyymiemme tuotteiden hinnat.

Depragilla on näppärä valikoima paineilmatyökaluja, joita kaikkia yhdistää ylivoimainen laatu, ergonomisuus sekä turvallisuusnäkökulmien huomioiminen.

Paineilmatyökalujen valikoimaan kuuluvat muun muassa helppokäyttöiset paineilmaviilat metallisten tuotteiden viimeistelemiseen sekä paineilmakäyttöiset lankasakset, jotka soveltuvat esimerkiksi metallisen ja muovisen langan leikkaamiseen ja puristamiseen.

Depragin paineilmakäyttöinen ketjusaha soveltuu erinomaisesti sisätiloihin sekä myös kosteihin tiloihin sekä jopa vedenalaiseen työskentelyyn. Paineilmakäyttöinen puukkosaha on puolestaan tarkoitettu puun ja metallin sahaamiseen kohteissa, joihin muilla keinoilla on hankala päästä.

Paineilmakäyttöisten työkalujen valikoimaan kuuluvat myös kevyet ja pienet paineilmakäyttöiset levysakset, joilla voi leikata 2 millimetrin levypaksuuteen asti.


Kysy lisää Depragin muista paineilmatyökaluista ammattilaisille puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.