Haku
Select Page

Paineilma­porakoneet ja paineilma­kierteitys­koneet

Paineilma­porakoneet ja paineilma­kierteitys­koneet

Lataa hinnasto ja kuvasto

Laaja työkaluvalikoimamme on esitelty kokonaisuudessaan työkaluluettelossamme. Hinnastosta löydät kaikkien jälleenmyymiemme tuotteiden hinnat.

Depragin tuoteohjelma sisältää laajan valikoiman paineilmaporakoneita käsiporakoneista MK5-kulmaporakoneisiin asti. Lisäksi valikoimassa on paineilmakierteityskoneita, sekä suora- että pistoolimallisina, aina M14-kierteille asti.

Depragin paineilmaporakoneet monenlaisiin käyttötarkoituksiin

Depragin paineilmalla toimivat käsikäyttöiset porakoneet ovat luotettavia valintoja ilmailu-, auto- ja koneteollisuuden erilaisiin poraustarpeisiin. Paineilmaporakoneissa on runsaasti varaa valita niin mallin, kierrosluvun, tehon kuin koonkin suhteen. Käytettävyys ja ergonomisuus on huomioitu kaikissa malleissa.

Pistoolikahvalla varustetuilla paineilmaporakoneilla työskentely on helpointa vaakasuorassa porauskulmassa. Kevyitä pistoolimallisia porakoneita on saatavilla useita eri malleja kierrosluvuille 350–17000 1/min. Paineilmaporakoneet on varustettu joko avain- tai pikaistukalla.

Suorat paineilmaporakoneet puolestaan toimivat parhaiten pystysuoraan tehtävässä porauksessa. Koneet on varustettu kiristys- tai poraistukalla (⌀ 1–6 mm) kokoluokasta riippuen. Koneita on saatavana useille eri kierrosluvuille, välillä 600–20 000 1/min.

Deprag valmistaa paineilmakulmaporakoneita aina 80 mm poraustehoon asti, sekä oikealle että molempiin suuntiin pyörivinä. Koneita voidaan käyttää kierteitykseen ja avarrukseen. Useimmissa malleissa on syöttöruuvi, jolla porauksen syöttö tapahtuu. Depragin valikoimassa on myös pieniä paineilmakulmaporakoneita, joilla työskentely onnistuu ahtaissakin kohteissa.

Vahvat paineilmakierteityskoneet teollisuuskäyttöön

Depragin korkealaatuiset paineilmakierteityskoneet soveltuvat metallimateriaalien kierteittämiseen sekä kierteiden puhdistukseen. Esimerkiksi auto- ja koneteollisuuden vaativassakin käytössä Depragin paineilmakierteityskoneet ovat erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä työkaluja.

Paineilmakierteityskoneita valmistetaan sekä pistooli- että suoramallisina, joten valikoimasta löytyy sopivanlainen kone monenlaisiin käyttötarkoituksiin – sekä vaaka- että pystysuoriin työskentelyasentoihin.

Kaikissa Depragin paineilmakierteityskoneiden malleissa on panostettu helppokäyttöisyyteen ja ergonomiseen muotoiluun. Myös koneiden teho-painosuhteet on mitoitettu optimaalisiksi. Pistoolimallisissa paineilmakierteityskoneissa suunnanvaihto tapahtuu helposti liipaisimesta, ja suoramallisissa konetta nostamalla. Vakioistukkana Depragin kierteityskoneissa on joustava kiristysistukka, joka kiristyy tapin neliöpäähän. Ohjelmassa on myös pikavaihtoistukka, johon on saatavana momenttikytkimellä varustetut adapterit.

Autamme mielellämme tuotevalinnoissa

Meillä on pitkä kokemus paineilmapora- ja kierteityskoneiden jälleenmyynnistä. Kysy siis lisää ja pyydä meidät paikan päälle esittelemään Depragin tuotteita. Voit olla yhteydessä meihin puhelimitse 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.