Haku

Hydrauliikkatuotteet

CEJNin hydrauliikkatuotteiden, pikaliittimien, liitinrunkojen ja -pistokkeiden sekä niiden lisävarusteiden laatu on yli 50 vuoden pitkäjänteisen kehitystyön tulosta. Tuotteiden toimivuus ja suorituskyky on todettu erittäin luotettavaksi eri puolilla maailmaa, hyvin monenlaisissa olosuhteissa markkinasegmentistä riippumatta: muun muassa maatalouden, rakennusalan, autoteollisuuden, kuljetustekniikan, lääketeollisuuden ja pelastustoimen sovelluksista.

CEJNin hydrauliikkavalikoima sisältää runsaasti erilaisia tuotteita, joista löytyvät sopivat vaihtoehdot kaikkiin hydrauliikan käyttökohteisiin.

Tavoitteena puhtaat ja vuotamattomat hydrauliikkajärjestelmät

Suurin osa hydraulijärjestelmissä esiintyvistä vioista johtuu suljettuun järjestelmään päässeestä liasta. Toisaalta vuodot aiheuttavat hydrauliikan käytössä paljon erilaisia haasteita kustannusten, turvallisuuden ja ympäristöystävällisyyden näkökulmista. CEJNin hydrauliikkatuotteilla näihin ongelmiin on löydetty tehokkaasti ratkaisuja.

CEJNin hydrauliikkaliittimien avulla epäpuhtauksien pääsyä hydrauliseen järjestelmään voidaan vähentää radikaalisti. Tippavapaan irrotuksensa ansiosta liittimet eivät myöskään vuoda ulos järjestelmässä kiertäviä nesteitä. Kun hydraulijärjestelmien likaantuminen ja vuodot saadaan estettyä, laskevat samalla koneiden ylläpitokustannukset, järjestelmän käyttöikä pidentyy ja ympäristökuormitukset vähenevät.

Flat-Face-pikaliittimet

X65-sarja on yksi CEJNin avaintuotteista, joiden avulla hydrauliset järjestelmät pysyvät puhtaina ja vuotamattomina. Sarjan Flat-Face-liittimet sopivat kovaan käyttöön ja ne ovat ISO16028-standardin mukaisia.

X64-sarjassa on erikseen saatavilla paineenpoistoventtiilillä varustetut Flat-Face-pistokkeet, joiden kytkeminen järjestelmään on vaivatonta vastapaineessakin.

X65-sarja sisältää haponkestävästä teräksestä valmistetut Flat-Face-pikaliittimet, jotka soveltuvat käytettäviksi ruostumiselle alttiissa kohteissa, esimerkiksi kemianteollisuudessa, paperiteollisuudessa ja elintarviketeollisuudessa.

Liittimet vaativiinkin kohteisiin

Erityistä kestävyyttä liittimiltä edellyttävissä töissä CEJNin kierrettävä TLX-liitin on oikea valinta. Se on suunniteltu kestämään vuotamatta suuretkin paineenvaihtelut ja tiheimmät virtauspiikit esimerkiksi iskuvasaroissa.

CEJNin Multi-X-liitinlevyjärjestelmä on suunniteltu vaativien mobilehydrauliikan sovellutusten käyttöön, panostaen hydraulijärjestelmän tehokkuuteen ja laitteen kytkemisen helppouteen. WEO Plug-in -liittimet letkuliitännöissä helpottavat letkujen asentamista ja irrottamista.

WEO Plug-In -liittimissä yhdistyvät helppokäyttöisyys, pieni tilantarve ja turvallisuus. Ne napsautetaan tiiviisti paikalleen ilman työkaluja, joten työskentely on erittäin tehokasta.

Liittimiin on saatavilla pyörivä runko, joka mahdollistaa letkun pyörimisen jopa 360° työskentelyn aikana aiheuttamatta rasitusta hydrauliikkaletkulle.

Painemittarin voi myös liittää hydrauliikkajärjestelmään pikaliitinkiinnitteisesti tai kierrettävällä liittimellä. CEJNin Snap-Check- ja Press-Check-paineenmittausliittimiin asennetuilla paineenmittauslaitteistoilla pystytään helposti tarkkailemaan hydrauliikkajärjestelmän tilaa ilman erillistä, pysyvästi asennettua mittaria.

Autamme mielellämme hydrauliikkatuotteiden valinnassa

Kysy meiltä lisätietoa tuotteista ja niiden toimituksesta numerosta 010 778 1400 tai sähköpostitse osoitteesta info@pneumacon.fi. Tulemme myös mielellämme paikan päälle yritykseenne esittelemään tuotteita.