Haku
Select Page

CEJN-hydrauliikkatuotteet

CEJN-hydrauliikkatuotteet

Tuote-esitteet

Lataa hinnasto ja kuvasto

Laaja työkaluvalikoimamme on esitelty kokonaisuudessaan työkaluluettelossamme. Hinnastosta löydät kaikkien jälleenmyymiemme tuotteiden hinnat.

CEJNin hydrauliikkatuotteiden, pikaliittimien, liitinrunkojen ja -pistokkeiden sekä niiden lisävarusteiden laatu on yli 50 vuoden pitkäjänteisen kehitystyön tulosta.

Hydrauliikkaliittimien ja muiden tuotteiden toimivuus ja suorituskyky on todettu erittäin luotettavaksi eri puolilla maailmaa ja hyvin monenlaisissa olosuhteissa markkinasegmentistä riippumatta: muun muassa maatalouden, rakennusalan, autoteollisuuden, kuljetustekniikan, lääketeollisuuden ja pelastustoimen sovelluksissa.

CEJNin hydrauliikkatuotteiden valikoima sisältää runsaasti hydrauliikkaliittimiä ja erilaisia tuotteita, joista löytyvät sopivat vaihtoehdot kaikkiin hydrauliikan käyttökohteisiin.

Toimivat hydrauliikkaliittimet takaavat puhtaat ja vuotamattomat järjestelmät

Suurin osa hydraulijärjestelmissä esiintyvistä vioista johtuu suljettuun järjestelmään päässeestä liasta. Toisaalta vuodot aiheuttavat hydrauliikan käytössä paljon erilaisia haasteita kustannusten, turvallisuuden ja ympäristöystävällisyyden näkökulmista. CEJNin hydrauliikkatuotteilla näihin ongelmiin on löydetty tehokkaasti ratkaisuja.

CEJNin hydrauliikkaliittimien avulla epäpuhtauksien pääsyä hydrauliseen järjestelmään voidaan vähentää radikaalisti. Tippavapaan irrotuksensa ansiosta hydrauliikkaliittimet eivät myöskään vuoda ulos järjestelmässä kiertäviä nesteitä. Kun hydraulijärjestelmien likaantuminen ja vuodot saadaan estettyä, laskevat samalla koneiden ylläpitokustannukset, järjestelmän käyttöikä pidentyy ja ympäristökuormitukset vähenevät.

Flat Face -hydrauliikkapikaliittimet

X65-sarja on yksi CEJNin avaintuotteista, joiden avulla hydrauliset järjestelmät pysyvät puhtaina ja vuotamattomina. Sarjan Flat Face -hydrauliikkaliittimet sopivat kovaan käyttöön ja ne ovat ISO16028-standardin mukaisia.

X64-sarjassa on erikseen saatavilla paineenpoistoventtiilillä varustetut Flat Face -pistokkeet, joiden kytkeminen järjestelmään on vaivatonta vastapaineessakin.

X65-sarja sisältää haponkestävästä teräksestä valmistetut Flat Face -pikaliittimet, jotka soveltuvat käytettäviksi ruostumiselle alttiissa kohteissa, esimerkiksi kemianteollisuudessa, paperiteollisuudessa ja elintarviketeollisuudessa.

Kierrettävät hydrauliikkaliittimet ja liitinlevyt vaativiinkin kohteisiin

Erityistä kestävyyttä hydrauliikkaliittimiltä edellyttävissä töissä CEJNin kierrettävä TLX-liitin on oikea valinta. Se on suunniteltu kestämään vuotamatta suuretkin paineenvaihtelut ja tiheimmät virtauspiikit esimerkiksi iskuvasaroissa.

CEJNin Multi-X-liitinlevyjärjestelmä on suunniteltu vaativien mobilehydrauliikan sovellutusten käyttöön, panostaen hydraulijärjestelmän tehokkuuteen ja laitteen kytkemisen helppouteen. WEO Plug-in -liittimet letkuliitännöissä helpottavat letkujen asentamista ja irrottamista.

WEO Plug-In -hydrauliikkaliittimissä yhdistyvät helppokäyttöisyys, pieni tilantarve ja turvallisuus. Ne napsautetaan tiiviisti paikalleen ilman työkaluja, joten työskentely on erittäin tehokasta.

Käytettävyys ja kytkettävyys otetaan aina huomioon

Hydrauliikkaliittimiin on saatavilla pyörivä runko, joka mahdollistaa letkun pyörimisen jopa 360° työskentelyn aikana aiheuttamatta rasitusta hydrauliikkaletkulle.

Painemittarin voi myös liittää hydrauliikkajärjestelmään pikaliitinkiinnitteisesti tai kierrettävällä hydrauliikkaliittimellä. CEJNin Snap-Check- ja Press-Check-paineenmittausliittimiin asennetuilla paineenmittauslaitteistoilla pystytään helposti tarkkailemaan hydrauliikkajärjestelmän tilaa ilman erillistä, pysyvästi asennettua mittaria.

Autamme mielellämme hydrauliikkaliittimien ja muiden tuotteiden valinnassa

Kysy meiltä lisätietoa ammattilaisten hydrauliikkaliittimistä ja muista tuotteista ja niiden toimituksesta numerosta 010 778 1400 tai sähköpostitse osoitteesta info@pneumacon.fi. Tulemme myös mielellämme paikan päälle yritykseenne esittelemään tuotteita.