Haku
Select Page

CEJN-paineilmaliittimet

CEJN-paineilmaliittimet

Lataa hinnasto ja kuvasto

Laaja työkaluvalikoimamme on esitelty kokonaisuudessaan työkaluluettelossamme. Hinnastosta löydät kaikkien jälleenmyymiemme tuotteiden hinnat.

CEJN-paineilmaliittimet ovat varma valinta kaikkiin teollisuuden tarpeisiin. Valikoimasta löytyvät laadukkaat vakiomalliset paineilmaliittimet, turvalukituksella varustetut paineilmaliittimet, eSafe-turvaliittimet sekä Multi-Link-jakotukit.

CEJNin paineilmaliittimet edustavat alan ehdotonta kärkeä

CEJN-paineilmaliittimet ovat erinomainen valinta eri teollisuudenalojen vaativiin tarpeisiin. Vuosikymmenestä toiseen CEJN on kehittänyt paineilmaliittimiään koko ajan paremmiksi niin laadun, kustannustehokkuuden kuin turvallisuudenkin suhteen.

Paineilmajärjestelmissä hyvillä virtausarvoilla ja mahdollisimman pienillä painehäviöillä saavutetaan tuntuvia kustannussäästöjä. Pienikin vuoto paineilmajärjestelmässä voi aiheuttaa yritykselle vuodessa useiden satojen eurojen kustannukset. CEJNin laadukkaat paineilmaliittimet ovat vuotamattomia ja kestäviä, jolloin paineilmajärjestelmän toiminta on optimaalista ja tehokasta.

Paineilmaliittimet, rungot ja pistokkeet sekä jakotukit

Pikaliittimet ovat CEJNin päätuotteita, ja myös paineilmapikaliittimissä vaihtoehtoja on runsaasti.

Vakiomallisia paineilmaliittimiä on saatavilla useita eri sarjoja. Niiden ominaisuuksien suunnittelussa on pyritty minimoimaan paineilmajärjestelmän energiahukkaa aiheuttavat vuodot ja painehäviöt. Liittimet ovat helppoja käsitellä sekä kytkeä yhdenkädenliitännän ansiosta, ja niillä on pitkä käyttöikä. Kaikki tuotteet valmistetaan sinkitystä laatuteräksestä ja messingistä.

CEJNin eSafe on uuden sukupolven innovatiivinen ja patentoitu turvapikaliitin, jolla on erinomaiset virtausarvot ja erittäin pienet painehäviöt. Suorituskyvyn lisäksi eSafe-paineilmaliittimessä on panostettu erityisesti turvallisuuteen. Siinä on alhainen kytkentävoima ja se on kooltaan pieni, joten siitä saa helposti tukevan otteen. Liitin on myös erittäin kestävä. Nämä ominaisuudet lisäävät paineilmajärjestelmän tuottavuutta ja luotettavuutta.

Turvalukituksella varustetuissa rungoissa ja pistokkeissa on varmistettu, ettei paineilmaliitin aukea vahingossa käytön aikana. Ylimääräisen lukitustoiminnon vuoksi liittimen käyttäjän on avattava lukitus ennen liittimen irrottamista. Turvalukituksella varustetut pikaliittimet ovat ns. yhdenkädenliittimiä kytkettäessä, mutta niiden irrottaminen tapahtuu kahdella kädellä.

CEJNin moduuleista koostuva Multi-Link-jakotukki on ihanteellinen ratkaisu, kun halutaan rakentaa monipuolisia paineilmaverkostoja ilman ilmavirtausta heikentäviä T-haaroja, mutkia ja ylimääräisiä liitoksia. Multi-Link-jakotukilla saadaan vaivattomasti aikaan monipuolinen ja suorituskykyinen paineilmaverkosto. Kaikki liittimillä varustetut Multi-Link-jakotukit on varustettu eSafe-turvaliittimillä. Multi-Link-jakotukeissa turvaliittimen vaikutus on erityisen suuri, sillä niihin kiinnitetään käytännössä aina letku.

Paineilmaliittimien hinnat löydät lataamalla Pneumaconin hinnaston sivun ylälaidan painikkeesta.

Autamme mielellämme paineilmaliittimien valinnassa

Kysy meiltä lisätietoa paineilmaliittimistä ja niiden toimituksesta numerosta 010 778 1400 tai sähköpostitse osoitteesta info@pneumacon.fi.