Haku
Select Page

Paineilmasuorahiomakoneet

Paineilmasuorahiomakoneet

Depragilla on laaja valikoima paineilmasuorahiomakoneita eri kierrosluvuille ja tehoalueille. Koneilla on alhainen äänitaso ja ne on tarkoitettu jatkuvaan työskentelyyn.

Tarkkuutensa ansiosta paineilmasuorahiomakoneet soveltuvat parhaiten pienten alueiden hiontaan. Tyypillisiä käyttötarkoituksia suorahiomakoneille ovat hitsaus- ja harjasaumojen poisto teräksestä tai valetuista rautakappaleista. Paineilmasuorahiomakoneita voi käyttää myös teräsharjan kanssa esimerkiksi ruosteen poistoon tai kalkinpoistoon valssatuilta teräspinnoilta.

Depragin tehokkaat paineilmasuorahiomakoneet soveltuvat käytettäviksi raskaisiinkin töihin. Moottorirakenteissa käytettyjen nykyaikaisten materiaalien ja tuotantotekniikan ansiosta koneissa päästään jopa 2,4 kW maksimitehoon. Paineilmasuorahiomakoneiden nopeus pysyy vakiona, vaikka työkalua käytettäisiin maksimiteholla.

Suuresta tehostaan huolimatta paineilmasuorahiomakoneet ovat kevyitä kannatella ja helppoja käsitellä. Ergonomisuus on saatu viritettyä huippuunsa suorahiomakoneiden muodon, painon jakautumisen sekä kevyen materiaalin yhdistelmällä. Työskentelymukavuutta nostaa myös matala tärinätaso.

Raskas työ vaatii työkalulta äärimmäistä kestävyyttä, jota Depragin paineilmasuorahiomakoneista löytyy. Niiden vankka rakenne takaa työkalujen pitkäikäisyyden jatkuvassakin kovassa käytössä.

Kysy lisää Depragin paineilmasuorahiomakoneista ammattilaisille puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.

Ladattavat aineistot

Laaja työkaluvalikoimamme on esitelty kokonaisuudessaan työkaluluettelossamme. Hinnastosta löydät kaikkien jälleenmyymiemme tuotteiden hinnat.