Haku
Select Page

Paineilmatoimiset suorahiomakoneet

Depragin paineilmatoimisten suorahiomakoneiden vankka rakenne takaa pitkän iän kovassakin käytössä.

Paineilmatoimiset suorahiomakoneet

Lataa hinnasto ja kuvasto

Laaja työkaluvalikoimamme on esitelty kokonaisuudessaan työkaluluettelossamme. Hinnastosta löydät kaikkien jälleenmyymiemme tuotteiden hinnat.

Depragilla on laaja valikoima paineilmasuorahiomakoneita eri kierrosluvuille ja tehoalueille. Koneilla on alhainen äänitaso ja ne on tarkoitettu jatkuvaan, vaativaan työskentelyyn – raskaisiinkin töihin.

Tarkkuutensa ansiosta paineilmasuorahiomakoneet soveltuvat parhaiten pienten alueiden hiomiseen, kuten hitsaus- ja harjasaumojen poistamiseen teräksestä tai valetuista rautakappaleista. Paineilmatoimisia suorahiomakoneita voi käyttää myös teräsharjan kanssa esimerkiksi ruosteen poistoon tai kalkinpoistoon valssatuilta teräspinnoilta.

Moottorirakenteissa käytettyjen nykyaikaisten materiaalien ja tuotantotekniikan ansiosta koneissa päästään jopa 2,4 kW maksimitehoon, ja nopeus pysyy vakiona, vaikka työkalua käytettäisiin maksimiteholla.

Suuresta tehostaan huolimatta paineilmasuorahiomakoneet ovat kevyitä kannatella ja helppoja käsitellä. Ergonomisuus on saatu viritettyä huippuunsa suorahiomakoneiden muodon, painon jakautumisen sekä kevyen materiaalin yhdistelmällä. Työskentelymukavuutta nostaa myös matala tärinätaso.


Kysy lisää Depragin paineilmasuorahiomakoneista ammattilaisille puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.