Haku
Select Page

Akkukäyttöiset momenttivääntimet

Akkukäyttöinen momenttiväänninsarja B-RAD SELECT BL on ominaisuuksiensa puolesta huippuluokkaa. Ammattilaisten akkukäyttöisissä momenttiväänntimissä on kiinnitetty erityistä huomiota helppoon ja selkeään ohjattavuuteen.

Akkukäyttöiset momenttivääntimet

Momenttivääntimen vuokraus

Vuokraamme laadukkaita RAD-momenttivääntimiä teollisuuden vaativaan käyttöön.

Lataa hinnasto ja kuvasto

Laaja työkaluvalikoimamme on esitelty kokonaisuudessaan työkaluluettelossamme. Hinnastosta löydät kaikkien jälleenmyymiemme tuotteiden hinnat.

RADin akkukäyttöinen momenttiväännin on ihanteellinen vaihtoehto silloin, kun paineilmaa tai sähköä ei ole helposti saatavilla tai ei haluta käyttää, esimerkiksi kokoonpano- ja kunnossapitotyössä.

Akkukäyttöinen momenttiväänninsarja B-RAD SELECT BL on ominaisuuksiensa puolesta huippuluokkaa. Sarjan akkua voimanlähteenä käyttävissä momenttivääntimissä on kiinnitetty erityistä huomiota helppoon ja selkeään ohjattavuuteen, vaihteisto sekä akku ovat erittäin kestäviä ja moottori on tehokkuudestaan huolimatta hiljainen. Saatavilla on malleja aina momenttiin 7 000 Nm saakka.

Ohjelmoitavat momenttivääntimet

DB-RAD PLUS -sarjan digitaalisissa momenttivääntimissä haluttu momentti voidaan ohjelmoida 1Nm tarkkuudella. Sarjan akkukäyttöisiin momenttivääntimiin sisältyy pitkä lista työtä helpottavia ominaisuuksia: mm. matalasta jännitteestä varoitus, monitasoinen salasanasuojaus, pulttilaskuri ja astetoiminto.

Kysy lisää akkukäyttöisistä momenttivääntimistä puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.