Haku
Select Page

CEJN-korkeapaine­hydrauliikka

CEJN-korkeapaine­hydrauliikka

Lataa hinnasto ja kuvasto

Laaja työkaluvalikoimamme on esitelty kokonaisuudessaan työkaluluettelossamme. Hinnastosta löydät kaikkien jälleenmyymiemme tuotteiden hinnat.

CEJNin ohjelmasta löytyy kattava valikoima hydrauliikkaliittimiä ja muita ammattilaisten tuotteita vaativiin korkeapainehydrauliikan sovellutuksiin, kuten korkeapainepumpuille, sylintereille, puristimille, pelastuslaitteistoille, pultinkiristimille ja testauslaitteille.

Valikoima sisältää liitinrunkoja ja -pistokkeita, T-kappaleita, painemittareita, adaptereita, jakotukkeja sekä korkeapaineletkuja.

Korkeapainehydrauliikkaliittimet on suunniteltu lähes tippavapaiksi, mikä vähentää nestevuotoja sekä ilman pääsyä järjestelmään. Suojatulpat kuuluvat hydrauliikkaliittimien vakiovarusteisiin. Ne estävät roskien ja epäpuhtauksien pääsyä järjestelmään. CEJN-korkeapainetuotteiden suunnittelussa on turvallisuus ollut tärkeimpiä kriteerejä.

Kysy lisää ammattilaisten korkeapainehydrauliikan ratkaisuista puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.