Haku
Select Page

ultraFLOW-rungot ja -pistokkeet

ultraFLOW-rungot ja -pistokkeet

Lataa hinnasto ja kuvasto

Laaja työkaluvalikoimamme on esitelty kokonaisuudessaan työkaluluettelossamme. Hinnastosta löydät kaikkien jälleenmyymiemme tuotteiden hinnat.

Tehon tarve lisääntyy, jolloin tarvitaan tehokasta jäähdytysratkaisua ylikuumenemisen välttämiseksi. Ilmaa on perinteisesti käyetty ratkaisuna, mutta nopean kehityksen seurauksena nestejäähdytys on osoittautunut tehokkaimmaksi ratkaisuksi. Kuitenkin vuotojen aiheuttamat vahingot aiheuttavat yhtä paljon huolta kuin ylikuumenemisen aiheuttamat vahingot. Siksipä olemme kehittäneet ultraFLOW-liittimen.

ultraFLOW-jäähdytyspikaliittimien sarja sisältää kevyitä liittimiä, joilla on flat-face -rakenne, jolloin ne ovat tippavapaita, hyvävirtauksisia ja niillä on pienet painehäviöt alhaisimmissa paineissa. Niillä on pitkä käyttöikä ja alhaiset käyttökustannukset. ultraFLOW-sarjan liittimille suoritetaan vuototestaus, jotta voidaan varmistaa niiden luotettavuus nestejäähdytyskohteissa. Liittimet on valmistettu kovapinnoitteisesta, vahvasta alumiinista, jolloin se on kevyt ja kestävä. Liitin sopii kaikentyyppisiin nestelinjohin olipa kyseessä glykoolivesi, eristävät nesteet tai mineraali- tai synteettiset lämmönsiirtoöljyt.

Jos ette löydä valikoimistamme haluamaanne tuotetta, ottakaa meihin yhteyttä.

Kysy lisää tuotteistamme puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.