Haku
Select Page

Varmista akkukäyttöisten koneiden optimaalinen toiminta jäähdytyspikaliitinten avulla

Elektronisten koneiden ja komponenttien jäähdytys on keskeinen haaste monilla sektoreilla. Akku- ja latausteknologian jatkuva kehitys vaatii entistä tehokkaampaa ja monipuolisempaa jäähdytystä, jotta komponenttien suorituskyky ja turvallisuus voidaan taata.

CEJNin jäähdytyspikaliittimet edistävät entistä toimivampien jäähdytysjärjestelmien suunnittelua ja ylläpitoa akkukäyttöisissä koneissa ja laitteissa.

Jäähdytyspikaliittimet helpottavat jäähdytysjärjestelmän huoltotoimenpiteitä. Modulaarisuuden ansiosta järjestelmä voidaan huoltaa nopeasti, mikä on arvokas ominaisuus teollisuuden prosesseissa, joissa jokainen hetki on tärkeä.

Liikenteen murros on käynnissä ympäri maailmaa, kun yhteiskunnat siirtyvät perinteisistä polttomoottoriajoneuvoista kohti ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja. Sähköinen liikenne on varmuudella osa ratkaisua. Se puolestaan vaatii tehokkaita teknologiaratkaisuja toimiakseen luotettavasti.

Yksi keskeisimmistä huomioon otettavista tekijöistä on lämmönhallinta, sillä sähkömoottorit ja akustot lämpenevät käytössä. Lämpöä on hallittava tarkasti, jotta laitteet toimivat optimaalisesti ja pysyvät turvallisina.

Latauslaitteet ja akut on pidettävä riittävän viileinä

Akkujen lataus- ja käyttöprosessit tuottavat lämpöä riippumatta siitä, onko kyse sähköauton, mobiililaitteen tai vaikkapa teollisuuden suurjänniteakusta. Mitä tehokkaampi lataus on, sitä enemmän lämpöä syntyy. Tämä lämpö vaikuttaa suoraan akun suorituskykyyn ja kestävyyteen, ja ylikuumeneminen voi aiheuttaa turvallisuusriskejä. Siksi riittävä jäähdytys on välttämätöntä.

Pikalatauksessa akkua on jäähdytettävä erityisen voimakkaasti, sillä tehokkaan latauksen tuottama lämpö voi aiheuttaa painetta ja rasittaa sekä akun että laturin komponentteja. CEJNin jäähdytyspikaliittimet mahdollistavat tehokkaiden jäähdytysjärjestelmien nopeat ja turvalliset kytkennät, joissa jäähdytysnesteiden tyhjentämisen tarve esimerkiksi huollon yhteydessä poistuu.

Akkuteknologian tehon ja käyttöiän maksimoimiseksi on tärkeää valita tippavapaa jäähdytysliitin.

Akkuteknologian tehon ja käyttöiän maksimoimiseksi on tärkeää valita tippavapaa jäähdytysliitin.

CEJNin jäähdytyspikaliittimet tärkeänä osana jäähdytysratkaisua

CEJNin jäähdytyspikaliittimet ovat ratkaisevassa asemassa sähköajoneuvojen ja sähköisten työkoneiden latauspisteissä ja monissa muissa sovelluksissa. CEJNin liittimet tuovat laadukkaita, monipuolisia ja turvallisia ratkaisuja erilaisiin jäähdytystarpeisiin.

Erityisesti jäähdyttämistä varten suunnitellut pikaliittimet on valmistettu käyttökohteen vaatimuksista riippuen joko kestävästä kova-anodisoidusta alumiinista tai haponkestävästä teräksestä. Niiden painehäviö on mitättömän pieni, minkä lisäksi ne ovat täysin tippavapaita, mikä on ratkaisevan tärkeää herkkien sähkölaitteiden kanssa. Liittimien käyttöä helpottaa myös se, että ne saadaan värikoodattua eli linjojen mukaan, mikä estää vaarallisia sekaannuksia.

Etsitkö sopivaa jäähdytysratkaisua?

CEJNin jäähdytyspikaliittimet ovat ylivoimainen valinta, kun tarvitaan tehokasta ja luotettavaa jäähdytystä. Kysy lisää numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.

Lisätietoa jäähdytyspikaliittimien käytöstä

Jäähdytyspikaliittimet ovat optimoitu jäähdytysratkaisu teollisuuteen

Jäähdytyspikaliittimet helpottavat jäähdytysjärjestelmän huoltotoimenpiteitä ja optimoivat teollisuuden prosesseja. Lue koko artikkeli!

Lue lisää »

Jäähdytyspikaliittimien hyödyt konesaleissa ja tutkimuslaitoksissa

Jäähdytyspikaliittimet ovat tehokas ratkaisu konesalien, laskentatietokoneiden sekä tutkimuslaitoksia jäähdytyshaasteisiin.

 

Lue lisää »

Jäähdytyspikaliittimet osana liikennettä ja raskasta kalustoa

Jäähdytyspikaliittimet tehostavat sähkömoottoreiden ja akkujen jäähdytystä ha helpottavat koneiden huoltamista. Lue lisää blogista.

Lue lisää »