Haku
Select Page

Akkukäyttöinen momenttiväännin on vaivaton työmaalla

Akkukäyttöinen momenttiväännin tehostaa työn nopeutta laadusta tinkimättä. Sen käyttö on järkevää etenkin silloin, kun työpisteet vaihtelevat. Vuokraus on edullinen ja joustava vaihtoehto väliaikaiseen tarpeeseen.

A battery-powered torque wrench is effortless to use on site

Työmaalla tehokkaan ja monipuolisen työkalun käyttö voi tehdä suuren eron tuottavuudessa ja työn laadussa. Erityisesti silloin, kun tarvitaan voimaa ja tarkkuutta pulttien kiristämiseen, momenttivääntimet ovat korvaamattomia työkaluja.

Perinteisesti momenttivääntimiä on käytetty paineilman avulla, mutta nykyään akkukäyttöiset vääntimet tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon tilanteisiin, joissa paineilmaa ei ole käytettävissä, sitä ei haluta käyttää, tai työn edellytyksen vaativat akkuvääntimen käyttämistä.

Akkukäyttöisen vääntimen suurin etu on sen liikkumavapaus ja käyttömukavuus. Työntekijät voivat siirtyä vapaasti ja suorittaa työtehtäviä ilman aikaa vievää paineilman asennusta tai letkujen järjestelyä. Tämä säästää huomattavasti aikaa esimerkiksi silloin, kun suoritetaan huolto- tai muutostöitä eri asiakkaiden luona.

Täyttä tehoa pienessä paketissa

Pienestä koostaan huolimatta akkukäyttöiset momenttivääntimet tarjoavat voimakkaan suorituskyvyn, joka vastaa tai jopa ylittää perinteiset paineilmakäyttöiset ratkaisut. Nykyisten akkuteknologioiden kehityksen myötä akkukäyttöiset vääntimet tarjoavat riittävästi voimaa vaativiinkin työtehtäviin. Pultit voidaan kiristää nopeasti ja tehokkaasti, eikä ulkoisen paineilman saatavuudesta tarvitse huolehtia.

Akkukäyttöisissä vääntimissä mietityttää usein akun käyttöikä. Edistyneiden akkuteknologioiden ansiosta akkukäyttöiset vääntimet tarjoavat nykyään pitkän akunkeston, mikä mahdollistaa useiden tuntien jatkuvan työskentelyn yhdellä latauksella.

Akkukäyttöiset vääntimet ovat yleensä kevyempiä ja kompaktimpia kuin paineilmatoimiset vastineensa. Ne ovat erittäin käteviä ja helppokäyttöisiä erityisesti ahtaissa tiloissa, joissa liikkuvuus on rajoitettua.

Lisäksi akkukäyttöiset vääntimet tarjoavat tavallisesti helpommin säädettävän vääntömomentin mahdollistaen erilaisten työtehtävien suorittamisen samalla työkalulla. Kokoonpanotöihin voi sisältyä rakenteiden siirtoa ja muita muutoksia teollisuuslaitokseen, jolloin tarpeet vaihtelevat.

Jopa 15 000 Nm vääntötehoon yltävät B-RAD X -momenttivääntimet ovat maailman tehokkaimpia akkukäyttöisiä momenttivääntimiä.

Akkuteknologioiden kehityksen myötä akkukäyttöiset vääntimet tarjoavat riittävästi voimaa vaativiinkin työtehtäviin.

Hyödynnä akkukäyttöisen momenttivääntimen edut ilman investointeja

Nyt voit vuokrata akkutoimisen momenttivääntimen tarpeesi mukaan ja hyötyä sen suorituskyvystä ja liikkumavapaudesta ilman merkittäviä investointeja. Vuokrauspalvelumme tarjoaa laadukkaita ja luotettavia akkukäyttöisiä vääntimiä eri teho- ja kokoluokissa, joista voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Akkukäyttöiset momenttivääntimet ovat erinomainen vaihtoehto työmaalle silloin, kun paineilmaa ei ole tarjolla, sitä ei haluta käyttää, tai työn edellytyksen vaativat akkuvääntimen käyttämistä. Niiden liikkumavapaus, suorituskyky ja käyttömukavuus tekevät niistä houkuttelevan työkalun monenlaisiin tehtäviin.

Vuokraa akkukäyttöinen momenttiväännin

Voit vuorata akkukäyttöisen momenttivääntimen helposti ja edullisesti Pneumaconilta. Soita numeroon +358 50 475 0828 tai laitta viestiä osoitteeseen info@pneumacon.fi.