Haku
Select Page

Schmidtin puristimet ovat alansa huippua

Oli kyse sitten yksinkertaisesta käsikäyttöisestä puristimesta tai ohjelmoitavasta, huipputarkasta sähköisestä servopuristimesta, Schmidtin tuotteet ovat alan kirkasta parhaimmistoa. Laadukas ja ominaisuuksiltaan monipuolinen puristin on kokoonpanoteollisuudessa tärkeä paitsi laadunvalvonnan, myös laadun loppuasiakkaalle todentamisen kannalta.

Esimerkiksi autoteollisuus ja lääketieteellisten laitteiden valmistus luottavat Schmidtin laatuun.

Puristin on korvaamaton perustyökalu monenlaisilla teollisuudenaloilla ja erityisesti kokoonpanoteollisuudessa. Saksalaisen Schmidtin puristimet edustavat alansa kiistatonta huippua, ja valikoimaamme kuuluu Schmidtin valmistamia puristimia käsikäyttöisistä aina sähköisiin servopuristimiin.

Varsinkin juuri kokoonpanoteollisuudessa käytettävät käsikäyttöiset puristimet ovat niin yksinkertaisia kuin voi kuvitellakin. Puristimen kara liikkuu sen mukaan, miten kahvasta vedetään. Yksinkertaisuudestaan huolimatta Schmidtin manuaaliset puristimet ovat kuitenkin erittäin laadukkaita. Ne ovat täysin huoltovapaita, ja voima on tasainen koko iskun matkalla.

Paineilmakäyttöisissä puristimissa voima tuotetaan paineilmalla, ja turvalaitteena voi olla esimerkiksi kahden käden käynnistys tai valoverho. Sekä pneumaattiset että hydropneumaattiset puristimet voi myös integroida automaatiolinjoihin.

Hydropneumaattisten puristimien erityisominaisuus on kaksivaiheinen toiminta, jossa männän lähestymisliike on pneumaattinen mutta hydraulinen yksikkö tulee automaattisesti mukaan iskun lopussa. Ne soveltuvat erityisesti tehtäviin, joissa iskun lopussa vaaditaan paljon voimaa.

Tarkkaa dataa kaikista puristimista

Schmidtin puristimien huippulaadun takana on, että tehdas valmistaa laitteen ja kaikki sen osat alusta loppuun itse ja tietää tismalleen, mitä linjastolta tulee ulos.

Laadukkaan puristimen ensisijainen tarve on tuotannon laadun varmistaminen. Kun komponentteja liitetään toisiinsa, sekä voiman että etäisyyden tarkka tunnistaminen ja hallinta ovat olennaisessa roolissa.

Schmidtin puristimien huippulaadun takana on, että tehdas valmistaa laitteen ja kaikki sen osat alusta loppuun itse ja tietää tismalleen, mitä linjastolta tulee ulos. Sen vuoksi Schmidtin tuotteisiin luottavat muun muassa autoteollisuus ja lääketieteellisen teknologian valmistajat, joiden täytyy puolestaan itse taata tuotteidensa turvallisuus mahdollisimman hyvin.

Olennainen asia on myös laadun todentaminen, ja se tapahtuu helposti puristimista saatavan datan avulla. Käsikäyttöisistäkin Schmidtin puristimista on mahdollista saada tarkkaa dataa puristusmatkasta ja käytetystä voimasta.

Puristimiin voi myös asettaa toleranssi-ikkunoita sille, kuinka paljon ja missä kohdassa liitosta voima kasvaa tai laskee. Sen myötä liitoksista ei tule liian tiukkoja tai löysiä, mikä liittyy olennaisesti laadunvalvontaan ja tilatun laadun todentamiseen.

Sähköiset puristimet tuovat äärimmäistä tarkkuutta

Schmidtin sähköiset puristimet ovat kustannustehokas ratkaisu teollisuuden puristustarpeisiin, ja ne ovat paitsi helppoja ja nopeita ottaa käyttöön, myös erittäin hiljaisia. Puristimet ovat hyvin vapaasti ohjelmoitavissa, ja niihin on saatavilla myös prosessinvalvonta.

Sähköisiä puristimia on saatavilla sisäänrakennetulla syvyys- ja voima-anturilla sekä virran mittaamiseen perustuvalla voiman ja etäisyyden tunnistuksella.

Kaikkein vaativimpaan kokoonpanotyöhön suosittelemme Schmidtin servopuristimia, jotka edustavat tarkinta tämänhetkistä puristusteknologiaa. Monipuolisesti ohjelmoitavat sähköiset servopuristimet sisältävät reaaliaikaisen prosessinvalvonnan, jonka ansiosta ne mukautuvat aina annettuihin toleransseihin.

Esimerkiksi elektroniikkateollisuudessa käytettävät pressfit-komponentit, jotka puristetaan piirilevyyn juottamisen sijaan, vaativat juuri oikeaa puristusnopeutta, jotta liitos tapahtuu oikealla tavalla. Schmidtin sähköisellä servopuristimella nopeutta on mahdollista hallita erittäin tarkasti, ja toimenpiteestä jää talteen tiedot ja puristuskäyrät, joiden avulla komponentin laadun pystyy todentamaan.


Kysy lisää Schmidtin laadukkaista puristimista puhelimitse numerosta 010 778 1400 tai sähköpostilla info@pneumacon.fi.