Haku
Select Page

Polo Connectors -testauspikaliittimet laadun varmistajana

Pikaliitinvalikoimamme täydentyi äskettäin POLO Connectors -testauspikaliittimillä, joilla neste- tai kaasupiirien ja -komponenttien tiiviys, toiminta ja paineenkesto on äärimmäisen helppoa ja nopeaa varmistaa.

POLO Connectors -liittimet ovat laadukkaita ja luotettavia

Italialaisen POLO Connectorsin valmistamat testausliittimet ovat erinomainen valinta laite- ja komponenttivalmistajille, jotka haluavat nopeasti, helposti ja turvallisesti varmistaa tuotteidensa tiiviyden, toiminnan tai paineenkeston.

POLOn patentoidut testauspikaliittimet edustavat korkealaatuista ammattimaista osaamistasoa. Ne sopivat erinomaisesti testauksiin, joilta vaaditaan ehdotonta luotettavuutta ja helppoa toteuttamistapaa.

POLO-pikaliitinten kehittämisessä on panostettu erityisesti työn sujuvoittamiseen. Tavoitteena on lyhyempi liitäntä- ja irrottamisaika sekä työntekijälle aiheutuvan rasituksen vähentäminen.

» Tutustu POLOn valikoimaan sivuillamme

Sopiva testauspikaliitin kaikkiin tilanteisiin

POLO-pikaliittimet sopivat yhtä hyvin matala- kuin korkeapaineistenkin piirien sekä komponenttien testaamiseen ja niitä on saatavilla eri paineluokille aina 1000 baariin saakka. Liittimiä voidaan käyttää sekä nesteellä että kaasulla toimiviin kohteisiin.

POLOn testauspikaliittimistä löytyy sopiva tuote mille tahansa liitokselle:

  • Sisäkierteille
  • Ulkokierteille
  • Sileille putkille
  • Joustaville letkuille

Lisäksi testausliittimiä on saatavilla eri kierreprofiileille ja muotoilluille liitännöille.

Katso video POLO-testauspikaliittimistä »

POLO-pikaliittimen liittäminen on helppoa ja nopeaa

Katso alla olevasta videosta, kuinka yksinkertaista POLO Connectors -pikaliittimen liittäminen on. Tässä esimerkissä testauspikaliitin kiinnitetään sileään putkeen. Putken ja testausliittimen väliin ei tarvita mitään erillistä komponenttia, ja liittäminen onnistuu muutamassa sekunnissa. Myös muiden liitostyyppien liittäminen on tehty mahdollisimman helpoksi.

» Katso video tästä

Kiinnostuitko POLO-testauspikaliittimistä?

Kerromme mielellämme lisää ja tulemme halutessanne esittelemään tuotteita paikan päälle yritykseenne. Soita meille numeroon 010 778 1400!